Esteu aquí

Noves propostes de primavera per a la gent gran

Cinema, visites culturals i un recital de poesia són les propostes de l’inici de la primavera que organitza el programa municipal de lleure per a la gent gran

Gent gran fent una caminada.

divendres, 24 març, 2017 - 10:15

El proper dia 29 de març, a les 19 h, al Cine Capri es durà a terme el passi de la pel·lícula “The lady in the van”, una història real basada en la novel·la del dramaturg anglès Alan Bennett, que ell mateix va protagonitzar, i que tracta sobre la relació que va mantenir l’escriptor amb una senyora que vivia en una furgoneta i que un bon dia va aparcar davant de casa seva. El que semblava ser un favor temporal es va convertir en una relació de quinze anys.

Al mes d’abril, tindran lloc duess visites: el dia 10, al Parlament de Catalunya, on es mostraran els espais més emblemàtics. A més a més, es descobrirà la història del l’edifici i les funcions del propi Parlament. Aquesta activitat té una durada aproximada de quatre hores i es portarà a terme des de les 9 h del matí fins a la 13 h.  

El dia 26 es visitarà el Centre de Recuperació d’Animals Marins per conèixer de prop el treball que es porta a terme per recuperar els animals abans d’alliberar-los.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el dia 21, es presentarà el ja tradicional “Recull de poesies i contes breus”. Les obres es poden presentar fins al 7 d’abril al Punt de la Gent Gran.

Per a més informació, us podeu adreçar al Punt d’Informació de la Gent Gran, situat a les Cases d’en Puig, trucar al telèfon 93 379 00 50 o per mail a gentgran@elprat.cat
 

Compartir

Noticies relacionades

Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...

dimecres, 27 juliol, 2022 - 13:30

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Totes les activitats comunitàries s’han dut a terme a les places, equipaments...

dimecres, 20 juliol, 2022 - 18:30

L’entitat Orgull Pota Blava tanca el seu cicle d’activitats per l’alliberament LGTBIQ+ amb el Pícnic de colors

El centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha acollit 7 activitats en el marc...