Esteu aquí

Noves jornades de portes obertes a La Palmira

Dissabtes 6 i 13 d'abril tenim una nova oportunitat per conèixer el centre i participar de diverses activitats

divendres, 5 abril, 2019 - 13:15

Els dos pròxims dissabtes, el dies 6 i 13 d'abril,  tornem a obrir la Palmira en unes noves jornades de portes obertes amb visites guiades i activitats per a tota la família.

El dissabte 6 d'abril obrirem de 10 a 14 h i comptarem amb una visita guiada a les 11 h. També podrem gaudir de les activitats 'Pintem el barri', on proposem als nens i nenes que dibuixin la seva família, i 'Explica'ns els teus records del barri' perquè la gent ens relati moments especials que ha viscut a l'entorn del centre.

El dissabte 13 d'abril us proposem un pla familiar: A més de la visita guiada i altres activitats, podreu gaudir de l'espectacle 'Un món de cartró'. Proposta dirigida a famílies amb infants d'entre 3 i 8 anys que consta de dues parts: un espai de joc i un espectacle. En l'espai de joc, grans i petits es relacionaran amb aquest món de cartró transformant l'espai, construint i deconstruint i imaginant paisatges. En l'espectacle, la companyia desgranarà una història a través de cançons i propostes de moviment. Les caixes seran els instruments, l'atrezzo i l'escenografia. Les aportacions dels participants fan que el relat es resolgui cada vegada de forma diferent i irrepetible. 

Estem a les xarxes!

Recordeu que ja estem a les xarxes socials! Si voleu tenir més informació del centre i de les nostres activitats podeu seguir-nos a l'Instagram i al Facebook, ens trobeu amb el nom de @ccpalmiradomenech.

Compartir

Noticies relacionades

treball en línia

divendres, 3 abril, 2020 - 11:30

Els centres culturals del Prat, confinats però no aïllats

Continuen actius a les xarxes i ofereixen diferents vies de contacte amb la...

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...