Esteu aquí

Noves activitats gratuïtes per a la ciutadania pratenca al CRAM

L’Ajuntament del Prat ha signat un nou conveni amb el Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM, per desenvolupar activitats educatives per a tot tipus de públic, així com voluntariat ambiental i programes de servei comunitari.

dijous, 23 maig, 2024 - 13:30

La ciutadania pratenca ja té noves oportunitats per visitar i participar a les activitats del CRAM de forma gratuïta amb el conveni per aquest 2024 que l’Ajuntament ha signat amb aquesta entitat. En total, s’organitzaran activitats educatives per a 750 escolars, així com 150 places per la ciutadania del Prat d’entre totes la seva oferta d’activitats de cap de setmana. També s’ inclouen visites guiades per a entitats pratenques. També s’ofereixen programes de voluntariat ambiental i de servei comunitari, així com formacions i suports específics per a professorat.

Les persones que vulguin assistir a les activitats gratuïtes hauran de reservar directament a la web de l’entitat www.cram.org i escollir l’opció ‘Resident Prat’. El dia de l’activitat, s’haurà de presentar el document d’identificació personal que acrediti la seva residència a la ciutat.

Aquest conveni reafirma el compromís de l’Ajuntament del Prat i el CRAM amb l'educació ambiental i la protecció de la fauna marina, oferint a la comunitat una oportunitat única de participar en la preservació del medi ambient.

Compartir

Noticies relacionades

qualitat aigua platja

divendres, 21 juny, 2024 - 14:45

La qualitat de l’aigua de la platja, novament excel·lent

Les anàlisis corresponen al passat 16 de juny i confirmen el seu bon estat.

divendres, 21 juny, 2024 - 12:30

Finalitza el cicle d'activitats de les Jugateques Ambientals de primavera amb més de mil participants

La nostra ciutat compta amb tres Jugateques Ambientals ubicades al parc Nou,...

dimarts, 18 juny, 2024 - 14:00

El Prat crea una xarxa de Punt Liles diürns per combatre les violències sexuals

Aquesta nova iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona