Esteu aquí

Nova temporada d'Arts en Viu a Jardins de la Pau

Arriba la nova temporada d'espectacles familiars al Centre Cívic!

dijous, 16 gener, 2020 - 18:30

Arriba la nova temporada escènica d'Arts en Viu i al Centre Cívic Jardins de la Pau acollirem multitud de propostes familiars que us encantaran!


Les Linkatardes, les nostres jornades tecnològiques familiars, formen part d'aquestes propostes, i de cara al primer semestre del 2020 us oferirem tres cites!
La primera, aquest dissabte 18 a les 17 h, arriba la proposta "4 Ojos" de Playabit, un videojoc a través de la realitat virtual en el que haurem de realitzar una aventura en parelles.


La segona 21 de març, amb la col·laboració de l'Escola d'Arts en viu, on descobrirem que música i tecnologia van de la mà. Finalment, la tercera serà el 23 de maig, on podrem venir a fer i conèixer les tècniques més innovadores de vinilat tèxtil, i podràs fer la teva pròpia bossa, amb la col·laboració de la Fundació CIM – UPC.


El diumenge 2 de Febrer, a les 12 h, arriba l'espectacle "El ratolí Viatger", l'història d'un ratolí que vivia a les clavegueres, però ell no era com els altres, doncs li agradava tenir-ho tot molt net i endreçat i així que cansat de la brutícia, va decidir sortir per descobrir el que hi havia fora del seu cau. Aquest viatge el portarà al magatzem d'una empresa de missatgeria i paqueteria. És a partir de les caixes de transport que es narra la vida d'aquest Ratolí i es recreen tots els llocs i ambients en què ha anat a parar.

Si encara voleu més, el següent espectacle arribarà el diumenge 1 de març, quan "El Monstre de Colors" ens visitarà amb una història sobre les emocions: el groc vol dir que estàs content, el blau és tristesa, el vermell és la ràbia... el verd... el negre... Quin embolic!


I finalment, aprendrem sobre l'aparició de la vida a la Terra a través de les titelles i els actors de l'espectacle "Mare Terra", el dissabte 4 d'abril.


Com veieu, les propostes familiars d'Arts en Viu a Jardins de la Pau són per tots els gustos i de ben segur, no et deixaran indiferent!

Compartir

Noticies relacionades

RODATGE AL MEU RITME 2021_2

divendres, 18 juny, 2021 - 12:15

Prop de 200 alumnes i joves músics del Prat participen al nou videoclip de #almeuritme, presentat per La Capsa], El Petit de Cal Eril i L’Escola d’Arts en Viu

A l’entorn del Dia Mundial de la Música (21 de juny), s’ha presentat el 17 de...

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada

dijous, 17 juny, 2021 - 17:00

Es busquen Stalkers!

El Teatre L'Artesà obre la convocatòria per a gent entre 18 i 25 anys, amant...