Esteu aquí

Nova revista municipal, la de les persones amb discapacitat

Se suma a les quatre revistes municipals ja existents.

dimecres, 10 octubre, 2007 - 11:15

A la llista actual de publicacions periòdiques municipals ("El Prat", revista mensual d'informació general; "El Pratpromoció", del Centre de Promoció Econòmica; "Viure més", del Consell Municipal de la Gent Gran; i "L'oficina informa", de l'Oficina Municipal d'Informació de Sant Cosme) s'hi afegeix ara una de nova: "Saps què?", del Consell Municipal de les Persones amb Discapacitat.

Aquest butlletí vol ser un instrument d'informació per a aquest col·lectiu, les entitats i les famílies. La presentació de la publicació es fa dijous, dia 11, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, a les set de la tarda, a càrrec d'Antoni Rodés, president del Consell Municipal de les Persones amb Discapacitat.

Durant l'acte de presentació es pronunciarà la conferència "La importància de la informació a l'àmbit local", a càrrec d'Emili Grande Cabezas, psicòleg expert en temes de discapacitat i tècniques d'expressió i comunicació.

Els diferents números de la revista es podran consultar, com la resta de publicacions municipals, a l'apartat Revistes d'aquesta mateixa web.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...