Esteu aquí

Nova reunió del Consell Municipal de Joventut

Fes les teves propostes, vine i participa-hi!

Reunió del Consell Municipal de Joventut.

dilluns, 26 juny, 2017 - 10:30

El proper dijous 6 de juliol a les 19 h, al Centre Cívic Jardins de la Pau, es durà a terme la segona reunió del Consell Municipal de Joventut d’enguany. Serà una nova oportunitat perquè el jovent de la ciutat tracti temes que l'afecten i que són del seu interès.

Aquest òrgan és un espai de participació, d’informació i també de consulta dels joves i les joves del Prat, que va néixer amb la voluntat d'afavorir i potenciar la implicació del jovent local en tots aquells àmbits en els quals poden estar involucrats, com per exemple el polític, l’econòmic, el cultural, l'esportiu o l'educatiu.

En aquesta sessió es tindrà en compte la devolució del que la Taula jove d’oci va treballar en anterioritat, i altres temes d’interès juvenil.

Qui pot participar en aquesta reunió?

Totes les persones joves del Prat, en edats compreses entre els 15 i els 30 anys, poden assistir en aquesta trobada i expressar-s'hi lliurament, tot i que només podran exercir el dret a vot els membres del Consell. 

Per participar-hi es recomana posar-se en contacte amb l’equip de l’Oficina Jove a través del mail joventut@elprat.cat o trucant al telèfon 93 478 50 77.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 gener, 2022 - 09:45

Al febrer, nova formació per participar al Premi literari Delta de narrativa per dones

Inscripcions obertes a partir del 24 de gener

divendres, 21 gener, 2022 - 09:00

El Prat, el municipi metropolità que més suport dona al teixit social, apostant per enfortir-lo

Així ho indica el darrer Baròmetre del Tercer Sector Social. L’estudi indica...