Esteu aquí

Nova reunió del Consell Municipal de Joventut

Fes les teves propostes, vine i participa-hi!

Reunió del Consell Municipal de Joventut.

dilluns, 26 juny, 2017 - 10:30

El proper dijous 6 de juliol a les 19 h, al Centre Cívic Jardins de la Pau, es durà a terme la segona reunió del Consell Municipal de Joventut d’enguany. Serà una nova oportunitat perquè el jovent de la ciutat tracti temes que l'afecten i que són del seu interès.

Aquest òrgan és un espai de participació, d’informació i també de consulta dels joves i les joves del Prat, que va néixer amb la voluntat d'afavorir i potenciar la implicació del jovent local en tots aquells àmbits en els quals poden estar involucrats, com per exemple el polític, l’econòmic, el cultural, l'esportiu o l'educatiu.

En aquesta sessió es tindrà en compte la devolució del que la Taula jove d’oci va treballar en anterioritat, i altres temes d’interès juvenil.

Qui pot participar en aquesta reunió?

Totes les persones joves del Prat, en edats compreses entre els 15 i els 30 anys, poden assistir en aquesta trobada i expressar-s'hi lliurament, tot i que només podran exercir el dret a vot els membres del Consell. 

Per participar-hi es recomana posar-se en contacte amb l’equip de l’Oficina Jove a través del mail joventut@elprat.cat o trucant al telèfon 93 478 50 77.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...

dilluns, 17 maig, 2021 - 09:30

Visita a la colònia controlada de gats del Parc Nou

El 13 de maig, alumnes del 1r curs d’IFE de l’Institut Les Salines del Prat de Llobregat van visitar la colònia controlada de gats situada al Parc Nou, juntamen...