Esteu aquí

Nova promoció del pollastre del Prat als restaurants de la comarca

Una vintena d'establiments del Baix Llobregat participen en "El Pota Blava la carta 2011"

divendres, 30 setembre, 2011 - 11:24

El Parc Agrari i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració dels dos gremis d'hostaleria de la comarca, reediten la ja coneguda campanya gastronòmica "El Pota Blava a la Carta".
 
Així, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre una vintena de restaurants del Baix Llobregat que participen a la campanya oferiran a les seves cartes diverses propostes amb aquest prestigiós producte. A les cartes, el segell d’Indicació Geogràfica Protegida distingirà la qualitat d'aquest pollastre, conegut pel característic blau pissarra de les seves potes, i reconegut com un dels productes alimentaris de major qualitat gastronòmica del continent, amb unes característiques molt preuades pels restauradors.

Al pollastre se li sumen altres productes de gran qualitat com la Carxofa Prat, els espàrrecs de Gavà, les cireres del Baix i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps de l'àmbit del Parc Agrari. Destacats restauradors de la comarca, coneixedors dels matisos que s'amaguen darrere d'aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes. 

A través del següent document (pdf) podeu consultar la llista de restaurants que participen a la campanya.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 15 desembre, 2025 - 12:00

El Consell Cooperatiu Municipal avança en l’estratègia de l’economia social al Prat

La darrera sessió de l'any ratifica els eixos i accions del pla de treball...

divendres, 12 desembre, 2025 - 11:15

El Prat presenta “Més Pratencs”, un projecte per transformar i modernitzar els polígons industrials

Una actuació estratègica que destinarà més d’1,2 milions d’euros a la...

dimecres, 10 desembre, 2025 - 11:00

El cicle de Producció Agroecològica de l’INS Les Salines s’endú el premi al millor gall de raça Pota Blava de la Fira Avícola

El guardó s’emmarca en la voluntat de participació del centre en la...