Esteu aquí

Nova programació de tallers a la Casa de l’Energia

Durant el mes de juny, cada setmana es durà a terme un taller per conèixer com estalviar diners a la factura de la llum, bones pràctiques i eficiència energètica.

dijous, 1 juny, 2023 - 12:00

Comença un nou cicle d’activitats a la Casa de l’Energia, l’espai de referència en matèria energètica de la ciutat. Es tracta d’activitats totalment gratuïtes i que tenen com a objectiu donar a conèixer estratègies per consumir menys energia i ser més eficients a les llars, comerços i empreses. Les xerrades, que es duran a terme tots les dimarts a les 18 h, ens ajudaran a entendre la factura de la llum, així com les potències i tarifes contractades, què fer per evitar consums fantasmes o com funciona l’autoconsum d’energia fotovoltaica. Podeu consultar l’agenda aquí.

Recordeu que la Casa de l’Energia continua oferint, al mateix temps, el servei gratuït i telemàtic que estudia si la potència i la tarifa que teniu contractada és l’adient. Únicament necessitareu el número de CUPS que apareix a la vostra factura i, en unes hores, rebreu un informe valoratiu. En aquest mateix document, rebreu una proposta per millorar la contractació.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 maig, 2024 - 13:30

Noves activitats gratuïtes per a la ciutadania pratenca al CRAM

L’Ajuntament del Prat ha signat un nou conveni amb el Centre de Recuperació d...

dimarts, 21 maig, 2024 - 11:30

Nova campanya de sensibilització ambiental

L’Àrea Metropolitana de Barcelona s’ha iniciat una campanya de...
PR5

divendres, 17 maig, 2024 - 12:00

Aquest dissabte comença a prestar servei el PR5/Platjaexprés, una nova línia de bus que reforça la connexió de la ciutat i la platja en transport públic

Amb aquesta línia i sumat a l’oferta actual del PR3, s’assegura un mínim de...