Esteu aquí

Nova Oficina de Desenvolupament Urbà

El seu objectiu és l'estudi i l'elaboració de propostes d'ordenació per al creixement de la ciutat.

dilluns, 1 abril, 2002 - 02:00

El passat Ple Municipal del 6 de març va aprovar les modificacions de la plantilla per permetre la creació, dins l'Àrea d'Urbanisme i Medi Ambient, de l'Oficina de Desenvolupament Urbà.
El Prat es troba en un moment en el qual és necessari definir-ne el futur. Per les seves característiques de nucli urbà compacte, envoltat d'una gran activitat industrial i de grans infraestructures és necessari resoldre adequadament el futur urbanístic de la ciutat edificada, del seu desenvolupament i el de la seva rodalia.
Els grans eixos de creixement possible són: cap al sud, fins al futur vial del port a l'aeroport, i cap al nord el possible eixample fins a la pota sud.
No es tracta de crear una ciutat nova afegida, sinó una ciutat que creix a partir d'unes característiques i necessitats determinades, que cal analitzar detingudament per tal de fer un bon urbanisme, i, alhora, descobrir aquells aspectes positius que cal potenciar i els defectes que cal superar.
Aquest procés, que ara comença, serà clar i participatiu.

C.P

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

divendres, 18 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...