Esteu aquí

Nova oferta formativa per a empreses d'economia social i cooperativa

Aquesta edició compta amb 8 cursos i tallers gratuïts de curta durada

dimarts, 23 febrer, 2021 - 14:15

Un any més, l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament del Prat posa en marxa un pla formatiu adreçat específicament a empreses d’economia social i treballadors i treballadores de les entitats, i en general, a persones interessades o que volen emprendre dins del sector cooperatiu i de l’economia social i solidària.

8 cursos i tallers gratuïts

El pla formatiu inclou 8 cursos i tallers gratuïts de curta durada adreçats específicament a empreses d’economia social i treballadors de les entitats, i en general, a persones  interessades o que volen emprendre dins del sector cooperatiu i de l’economia social i solidària. Són accions formatives amb l’objectiu de transmetre coneixements i habilitats, facilitant als participants eines i recursos necessàries per gestionar una iniciativa empresarial en l’àmbit de l’economia social i cooperativa i amb temàtiques diverses i específiques.

Aquestes han estat dissenyades conjuntament amb la Taula de l'economia social i cooperativa del Prat que responen a necessitats formatives expressades per les entitats locals, amb la col·laboració de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

L’any 2020 es van realitzar 8 accions formatives, amb 84 persones participants, i es van realitzar virtualment adaptant-se a la situació sanitària. Enguany, l’oferta formativa també s’ajusta i la majoria de tallers seran online.  

La inscripció és obligatòria i es pot realitzar a través de online.elprat.cat. Per més informació visiteu el web https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio o contacteu per correu electrònic economiasocial@elprat.cat o telèfon 93 478 68 78.

Compartir

Noticies relacionades

Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...

dijous, 16 juny, 2022 - 14:30

L’alcalde Mijoler i el president del Prat Empresarial aborden com impulsar els polígons industrials i l’economia i ocupació locals

L’Ajuntament i el Prat Empresarial s’han proposta treballar conjuntament per...

divendres, 3 juny, 2022 - 07:30

Les condicions del treball impacten en la salut de les dones

La taula rodona del passat 26 de maig posa de manifest que la divisió sexual...