Esteu aquí

Nova oferta d'activitats extraescolars en anglès per a l'alumnat dels instituts del Prat

Tallers temàtics artístics, tecnològics i esportius dos dies a la setmana durant hora i mitja

dijous, 6 setembre, 2018 - 08:30

Aquest curs escolar que aviat començarà oferirà una novetat al Prat, els English Workshops, activitats extraescolars per millorar la competència en llengua anglesa de l'alumnat dels instituts. 

Programa Interseccions

Aquest projecte neix amb la voluntat d’enfortir la tasca endegada el passat curs amb la incorporació d’auxiliars de conversa en anglès als centres educatius, en el marc del programa Interseccions. L’objectiu és posar en marxa un projecte a llarg termini per transformar la realitat lingüística del Prat.  

Els English Workshops pretenen potenciar l’ús de l’anglès en contextos educatius reals que responguin a la motivació de l’alumnat participant, amb l’objectiu de millorar la seva competènca en llengua anglesa i impulsar la innovació metodològica. S’oferirà a l’alumnat una exposició real i significativa a l'anglès a través de tallers temàtics: àmbit artístic (dance, music, cinema, arts&crafts,...), àmbit tecnològic (social media, robotics...), i àmbit esportiu, que responguin a les seves motivacions i els ajudin a adquirir una competència comunicativa sòlida. 

Els tallers es faran als instituts, dos dies a la setmana, amb sessions d’1.5 h, en col·laboració amb els professionals dels centres. 

El període d’inscripcions s’obre el 12 de setembre a les 9.30 h i es farà a través de la plataforma https://online.elprat.cat


 

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 21 maig, 2022 - 12:30

Cos en moviment, molt més que dansa

El grup de participants finalitza el procés d'enguany amb l'acompanyament de...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...