Esteu aquí

Nova monografia del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

Es farà a principis de març i tractarà sobre formes en xocolata

diumenge, 15 febrer, 2004 - 20:37

La nova monografia del Laboratori de Cuina es farà de l'1 al 15 de març a Girona, sota el títol "Estructures i textures. Formes en xocolata", i comptarà amb la participació especial de'Oriol Balaguer i Antonio i Joan Escribà. A banda, el Laboratori de Cuina continua amb els seus cursos, impartits per coneguts gastrònoms.

Recordem que el Laboratori de Cuina és un projecte d'investigació, desenvolupament, ensenyament i difusió de la gastronomia catalana, pioner en l'àrea mediterrània occidental. La seva seu se situarà al Prat, probablement en l'àmbit del Prat Sud, en un indret encara per determinar. Es tracta d'un projecte paral·lel al futur Born del Prat, un mercat i exposició de productes agroalimentaris frescos.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 6 novembre, 2025 - 12:30

El Prat reivindica el 25N amb la campanya “No estàs sola”

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la...

dijous, 6 novembre, 2025 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín celebra la 30a Setmana de la Ciència, amb la tecnologia quàntica com a fil conductor

La Biblioteca s’afegeix amb tota una bateria d’accions per viure la ciència...

dimarts, 4 novembre, 2025 - 17:30

Últims dies per visitar l’exposició del Clic Prat 2025 al Centre Cívic Jardins de la Pau

Una celebració de la imatge i de la comunitat pratenca dins l’aposta...