Esteu aquí

Nova monografia del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

Es farà a principis de març i tractarà sobre formes en xocolata

diumenge, 15 febrer, 2004 - 20:37

La nova monografia del Laboratori de Cuina es farà de l'1 al 15 de març a Girona, sota el títol "Estructures i textures. Formes en xocolata", i comptarà amb la participació especial de'Oriol Balaguer i Antonio i Joan Escribà. A banda, el Laboratori de Cuina continua amb els seus cursos, impartits per coneguts gastrònoms.

Recordem que el Laboratori de Cuina és un projecte d'investigació, desenvolupament, ensenyament i difusió de la gastronomia catalana, pioner en l'àrea mediterrània occidental. La seva seu se situarà al Prat, probablement en l'àmbit del Prat Sud, en un indret encara per determinar. Es tracta d'un projecte paral·lel al futur Born del Prat, un mercat i exposició de productes agroalimentaris frescos.

Compartir

Noticies relacionades

Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...

dimecres, 24 abril, 2024 - 10:00

Abril d’intercanvis musicals a L’Escola d’Arts en Viu

L’alumnat ha participat en diferents activitats amb escoles d’altres...

dilluns, 22 abril, 2024 - 18:00

Escarxofa & Jazz 2024

L’arròs amb carxofa, el sol d’estiu i els ritmes més candents van omplir la...