Esteu aquí

Nova monografia del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

Es farà a principis de març i tractarà sobre formes en xocolata

diumenge, 15 febrer, 2004 - 20:37

La nova monografia del Laboratori de Cuina es farà de l'1 al 15 de març a Girona, sota el títol "Estructures i textures. Formes en xocolata", i comptarà amb la participació especial de'Oriol Balaguer i Antonio i Joan Escribà. A banda, el Laboratori de Cuina continua amb els seus cursos, impartits per coneguts gastrònoms.

Recordem que el Laboratori de Cuina és un projecte d'investigació, desenvolupament, ensenyament i difusió de la gastronomia catalana, pioner en l'àrea mediterrània occidental. La seva seu se situarà al Prat, probablement en l'àmbit del Prat Sud, en un indret encara per determinar. Es tracta d'un projecte paral·lel al futur Born del Prat, un mercat i exposició de productes agroalimentaris frescos.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 4 juliol, 2025 - 10:30

Del 1850 al 2025: La Capsa i la història musical del Prat, ara en exposició

Un viatge sonor per la identitat i l'evolució musical de la ciutat

dijous, 3 juliol, 2025 - 10:15

Obertes les inscripcions per a la 23a Mostra d’Entitats

Inscripcions del 16 de juny a l’1 de setembre de 2025

dijous, 3 juliol, 2025 - 09:45

Nova edició dels concerts al porxo de L'Escola d'Arts en Viu

Un any més l'espai de porxada de Torre Balcells ha acollit aquests concerts d...