Esteu aquí

Nova monografia del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

Es farà a principis de març i tractarà sobre formes en xocolata

diumenge, 15 febrer, 2004 - 20:37

La nova monografia del Laboratori de Cuina es farà de l'1 al 15 de març a Girona, sota el títol "Estructures i textures. Formes en xocolata", i comptarà amb la participació especial de'Oriol Balaguer i Antonio i Joan Escribà. A banda, el Laboratori de Cuina continua amb els seus cursos, impartits per coneguts gastrònoms.

Recordem que el Laboratori de Cuina és un projecte d'investigació, desenvolupament, ensenyament i difusió de la gastronomia catalana, pioner en l'àrea mediterrània occidental. La seva seu se situarà al Prat, probablement en l'àmbit del Prat Sud, en un indret encara per determinar. Es tracta d'un projecte paral·lel al futur Born del Prat, un mercat i exposició de productes agroalimentaris frescos.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 12 maig, 2025 - 14:30

"Canviar-ho tot”, el crit unànime de la 21a Cantata Ciutat del Prat

Sis-cents alumnes van animar els joves a rebel·lar-se davant les injustícies

dimecres, 30 abril, 2025 - 12:00

La pluja no va aturar les festes del barri Sant Jordi - Ribera Baixa!

Algunes de les propostes organitzades per l'AVV es van traslladar al centre...

dimecres, 30 abril, 2025 - 11:30

Nova edició del Pratifolk, la festa de la cultura popular i tradicional del Prat

La Federació d’entitats El Nus ha organitzat un programa d’activitats...