Esteu aquí

Nova formació sobre subvencions per a entitats

dilluns, 6 març, 2017 - 15:00

El Servei de Formació i Assessorament a Entitats posa en marxa entre avui i el 16 de març una formació especialitzada en l’elaboració de projectes per a sol·licitar alguna de les subvencions que anualment convoca l’Ajuntament, per a desenvolupar els seus projectes. 

Les sessions estan estructurades per atendre les entitats de forma temàtica i sectorial: associacions veïnals, culturals, de cooperació, de salut, socials, de ciutadania i també d’esports.  

La formació per a entitats és un servei gratuït que ofereix el Programa de Participació Ciutadana de les Cases d’en Puig i que té com a objectiu dotar a les entitats de la ciutat de les eines bàsiques per a tirar endavant l'activitat del seu dia a dia.

Per poder assistir cal fer inscripció prèvia per correu electrònic a entitats@elprat.cat o per telèfon al 93 379 00 50. Vegeu el calendari.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...

dimecres, 19 febrer, 2020 - 10:15

Primera trobada informativa per participar al 8è festival jove AltraVeu

Se celebrarà el 16 de maig