Esteu aquí

Nova formació sobre comunicació relacional i participació per a les entitats de la ciutat

El Servei d'Assessorament i Formació a les Entitats de l'Ajuntament ha programat la formació Comunicació relacional i Participació. Vol donar suport a les entitats a reprendre la seva activitat a mesura que ho permeti l'evolució de l'emergència sanitària i la desescalada

divendres, 29 maig, 2020 - 09:00

Durant el període de confinament, moltes entitats han vist afectada la seva activitat i, mentre no finalitza el procés de desescalada, estan aprofitant per reflexionar i dotar-se de nous recursos que els puguin ajudar a reprendre la seva activitat a mesura que ho permeti l'evolució de la pandèmia sanitària.  

La denominada nova normalitat està plena d’incerteses, però alhora repleta de noves oportunitats per reconstruir-nos i créixer, identificant aquells aspectes que necessiten millorar a la nostra entitat.

Un dels temes cabdals en el bon funcionament d’una organització és la comunicació i el foment de la participació.

Des del Servei d'Assessorament i Formació a les Entitats , volem donar suport a les organitzacions en aquest procés i, per això, hem programat la formació Comunicació relacional i Participació.

Una formació que té per objectiu fomentar la participació a les entitats des de la comunicació inclusiva i participativa; i preparar i dinamitzar espais de participació amb els seus socis i sòcies, amb eines i recursos adaptats a la nova situació. Coneixent què ens permet i què no la virtualitat i com adaptar-nos al moment són algunes de les qüestions que es tractaran a la formació. 

La sessió anirà a càrec d'Etcèteres, una cooperativa amb una llarga trajectòria en el treball en equip, els processos participatius, el desenvolupament d’organitzacions i xarxes en els àmbits socials, públic i privat. Constarà de  tres sessions: dijous 4, dimarts 9 i dijous 11 de juny de 16.30h a 18.30h.

Es tracta d’una formació gratuïta i online a través de la plataforma zoom, amb aforament limitat a 25 persones. Es poden fer les inscripcions a través del correu entitats@elprat.cat indicant nom i cognom, telèfon, correu electrònic de contacte i l’entitat de la qual es forma part.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 gener, 2022 - 09:45

Al febrer, nova formació per participar al Premi literari Delta de narrativa per dones

Inscripcions obertes a partir del 24 de gener

divendres, 21 gener, 2022 - 09:00

El Prat, el municipi metropolità que més suport dona al teixit social, apostant per enfortir-lo

Així ho indica el darrer Baròmetre del Tercer Sector Social. L’estudi indica...