Esteu aquí

Nova formació ocupacional de manteniment industrial

Coincidint amb l'inici del curs, s'ha destacat la importància de la participació de les dones, donat que estan infrarepresentades al món de la indústria.

dimecres, 30 octubre, 2019 - 11:00

Dilluns va arrencar el curs d’Iniciació al manteniment dins del Projecte OIL (Ocupació a la Indústria Local), en el marc d'un acord de col·laboració entre l’Institut Illa de Banyols i l’Ajuntament del Prat de Llobregat.  Coincidint amb l'inici del curs, se'n va destacar la participació de dones, donat que pertany a un sector d'activitat en el qual estan infrarepresentades.

Aquesta formació, subvencionada per la Diputació de Barcelona, és una aposta per millorar la competitivitat de les empreses del sector industrial a través de la formació dels  treballadors i treballadores. El curs proporciona una formació de nivell inicial en l’àmbit del manteniment per tal de millorar les competències professionals i impulsar la vocació industrial tant entre dones com entre homes. A més, vol que aquelles persones que vulguin treballar a la indústria puguin beneficiar-se d’una feina estable i segura amb possibilitats de desenvolupament professional.

L'alumnat farà un total de 240 h, repartides en conceptes bàsics de la branca del manteniment industrial, que estudiaran als tallers de l’institut i en pràctiques en empreses del sector.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 maig, 2020 - 15:30

L’Ajuntament del Prat avança les principals línies del Pla de mesures de xoc i de reactivació econòmica davant de la crisi de la Covid-19

L’Ajuntament treballa des de fa setmanes els continguts d’aquest pla de xoc...
mercadet sant cosme .jpg

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:30

El Mercadet setmanal de Sant Cosme reobre amb la meitat de les parades

El Mercadet setmanal reobre parcialment, adequat amb mesures de seguretat....
L'alcalde Mijoler, reunit telemàticament amb el Prat Empresarial.

divendres, 22 maig, 2020 - 15:00

L’alcalde Mijoler es reuneix amb el Prat Empresarial i aborda les línies de col•laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb el batlle...