Esteu aquí

Nova formació ocupacional de manteniment industrial

Coincidint amb l'inici del curs, s'ha destacat la importància de la participació de les dones, donat que estan infrarepresentades al món de la indústria.

dimecres, 30 octubre, 2019 - 11:00

Dilluns va arrencar el curs d’Iniciació al manteniment dins del Projecte OIL (Ocupació a la Indústria Local), en el marc d'un acord de col·laboració entre l’Institut Illa de Banyols i l’Ajuntament del Prat de Llobregat.  Coincidint amb l'inici del curs, se'n va destacar la participació de dones, donat que pertany a un sector d'activitat en el qual estan infrarepresentades.

Aquesta formació, subvencionada per la Diputació de Barcelona, és una aposta per millorar la competitivitat de les empreses del sector industrial a través de la formació dels  treballadors i treballadores. El curs proporciona una formació de nivell inicial en l’àmbit del manteniment per tal de millorar les competències professionals i impulsar la vocació industrial tant entre dones com entre homes. A més, vol que aquelles persones que vulguin treballar a la indústria puguin beneficiar-se d’una feina estable i segura amb possibilitats de desenvolupament professional.

L'alumnat farà un total de 240 h, repartides en conceptes bàsics de la branca del manteniment industrial, que estudiaran als tallers de l’institut i en pràctiques en empreses del sector.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 31 juliol, 2020 - 12:30

L'Ajuntament ja ha atorgat els primers 54.000 € d'ajuts a comerços que pateixen la crisi de la COVID-19

Són ajudes per facilitar que els establiments de la ciutat puguin reobrir o...

dimarts, 21 juliol, 2020 - 10:15

Bars i restaurants han de reduir l'aforament a la meitat a l'interior i guardar dos metres entre taules a les terrasses

L'alcalde Lluís Mijoler es reunirà aquest dijous amb els i les restauradores...

dijous, 18 juny, 2020 - 09:15

L'Ajuntament ofereix subvencions directes al comerç local per aixecar la persiana

El període per demanar els ajuts va del 18 de juny al 21 de juliol i caldrà...