Esteu aquí

Nova etapa del mercat de segona mà i intercanvi

TEMES: Urbà

L'èxit d'aquesta activitat fa que hagi incorporat diverses novetats

divendres, 2 març, 2012 - 13:06

Els mercats d'intercanvi i venda d'objectes de segona mà del Prat estrenen aquest proper diumenge una nova etapa. Respecte de les edicions anteriors, els mercats incorporen les següents novetats:

1.- Augment del número de taules de 100 a 150, per respondre a la demanda creixent

2.- Pagament d'una taxa de 5 € per als paradistes empadronats al Prat, i de 10 € per als de fora

3.- Inscripcions i pagament de la taxa de forma telemàtica

4.- Presència del mercat a la xarxes socials Twitter, Facebook i en un bloc

5.- L'activitat del mercat no es limitarà al primer diumenge de cada mes, ja que s'activa un espai d'intercanvi i venda virtual a través del bloc del mercat.

Els mercats estan organitzats per l'Ajuntament del Prat de Llobregat, dins de la campanya de prevenció de residus municipals "Al Prat menys residus".

Se celebren el primer diumenge de cada mes (excepte els mesos de gener, juliol i agost), d'11 a 14 hores, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, i s'ubica a la plaça de Pau Casals.

Gran acceptació
Un indicador de la bona acceptació d'aquesta activitat és que en la primera hora d'inscripció es van atendre al departament de Medi Ambient més de 100 trucades i es van inscriure 50 ciutadans/es del Prat i 29 ciutadans de fora. 

Es poden intercanviar i vendre productes de segona mà com llibres, discs, jocs i joguines, instruments musicals, material informàtic, material esportiu, eines, roba i complements, parament de la llar, petits electrodomèstics i aparells elèctrics, material de jardineria. Queda prohibida la venda professional, els estocs procedents de botigues, els productes perillosos o nocius per a la salut, els manufacturats artesanalment, els propis de col·leccionistes o brocanters. Tampoc es podran vendre o intercanviar animals ni aliments.

Per participar en el mercat es requereix una inscripció prèvia, que s'obrirà a les 10h del dia 15 de cada mes, fins a les 23h del dijous previ a la celebració del Mercat. La inscripció s'ha fet per primera vegada mitjançant el formulari específic que hi ha disponible a Internet, al bloc del mercat, que es complementa amb el pagament de la taxa d'inscripció. Només hi poden participar les persones majors d'edat i no es pot sol·licitar més d'una taula per família.

A través de la Seu electrònica
La tramitació telemàtica de les inscripcions es fa a través de la Seu electrònica municipal. Aquesta és la primera tramitació que incorpora el pagament per un servei i obre el camí per a futures transaccions similars.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 16 setembre, 2019 - 09:15

El Prat s’adhereix a la campanya “Camina amb nosaltres!” en el marc de la Setmana Europa de la Mobilitat

Actualment s'està millorant la senyalització horitzontal dels bicicarrers

diumenge, 8 setembre, 2019 - 11:30

Dilluns i dimarts, talls de trànsit a Carretera de la Marina per reparació del clavegueram

De les 9 h del dilluns a les 18 h del dimarts, entre el c. Mataró i Onze de...

dimecres, 4 setembre, 2019 - 09:15

Nova tongada de tractament fitosanitari a l'arbrat urbà

Durant les nits del 5 al 6 i del 6 al 7 de setembre