Esteu aquí

Nova edició dels English Workshops

Tallers trimestrals, temàtics i innovadors, per a l'alumnat d'ESO, per gaudir aprenent anglès!

dimecres, 12 desembre, 2018 - 07:30

El projecte English Workshops neix amb la voluntat d’enfortir la tasca endegada el passat curs amb la incorporació d’auxiliars de conversa en anglès als centres educatius, en el marc del programa IntersECCions. L’objectiu és posar en marxa un projecte a llarg termini per transformar la realitat lingüística del Prat.  

Els English Workshops pretenen potenciar l’ús de l’anglès en contextos educatius reals que responguin a la motivació de l’alumnat participant, amb l’objectiu de millorar la seva competència en llengua anglesa i impulsar la innovació metodològica. S’ofereix a l’alumnat una exposició real i significativa a l'anglès a través de tallers temàtics: dance&music, cinema, arts&crafts, social media, robotics, i esports.  Els tallers es fan als quatre instituts públics de la ciutat, dos dies a la setmana, amb sessions d’1.5 h, en col·laboració amb els professionals dels centres educatius. El format és trimestral, l’alumnat pot anar rotant cada trimestre pels diferents tallers.

El període d’inscripcions s’obre el 10 de desembre a les 9.30 h i es tanca el 21 de desembre. Les inscripcions es poden fer a través de la plataforma https://online.elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 4 desembre, 2020 - 14:30

Arriba el cicle INDISCIPLINATS

El Cèntric, La Capsa, L'Artesà i Unzip esborren els límits de les disciplines...

dijous, 3 desembre, 2020 - 10:00

El còmic a la Biblioteca Antonio Martín: un món per descobrir

Un fons en constant creixement que obre les portes a nous lectors

dijous, 3 desembre, 2020 - 09:00

Confluències artístiques a L'Escola d'Arts en Viu

Una visió des de la mirada del grup de Teatre confluències per a joves