Esteu aquí

Nova edició del programa Accelera el Creixement per a Pimes

Les candidatures a participar es poden presentar fins el dia 6 de juny

dimarts, 19 abril, 2016 - 10:30

Accelera el Creixement és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona i la patronal de la petita i mitjana empresa, PIMEC, que té com a objectiu recolzar les empreses amb alt potencial de creixement. El programa, actiu des de 2012, 50 petites i mitjanes empreses (Pime) cada edició per fer-ne efectiva la capacitat de créixer, al facilitar-les eines per identificar els factors clau sobre els quals incidir, com són la innovació, l'equip directiu, el desenvolupament de nous productes i serveis, la comercialització o la internacionalització.

L'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l'Ajuntament del Prat de Llobregat participa com a agent de referència del programa Accelera el Creiement per al teixit empresarial del municipi. 

Requisits per participar-hi
Per participar-hi cal que les Pime tinguin un mínim de 3 treballadors i el centre de decisió a la demarcació de Barcelona. La seva trajectòria empresarial ha de tenir un mínim de cinc anys i tenir vocació d'internacionalitació i creixement.

Cada empresa seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 60 hores de formació i d’assessorament amb experts en temes com comercialització, finançament, innovació, internacionalització i lideratge, entre altres, per tal de facilitar l'abordatge dels seus projectes de creixement.

Les candidatures es podran presentar fins el 6 de juny de 2016. Més informació al Centre de Promoció Econòmica, tel. 934 786 878
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:45

El Prat acull una jornada sobre les restriccions de circulació a partir de l'1 de gener

En el marc de la jornada anual sobre logística adreçada al teixit empresarial...

dimecres, 9 octubre, 2019 - 09:30

Nova edició del Quinto Tapa Pota Blava

Del 10 al 27 d'octubre

dimecres, 9 octubre, 2019 - 08:30

El Pota Blava, present a la Fira Àpat 2019

Certamen d’alimentació i gastronomia on productors i elaboradors...