Esteu aquí

Nova edició del Programa 30 Plus d'inserció laboral de persones desocupades de 30 anys i més

L'any passat es van aconseguir 32 contractes amb 16 empreses del Prat

dilluns, 7 gener, 2019 - 10:00

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat posa en marxa una nova edició del Programa 30 Plus del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que té com a objectiu facilitar la inserció laboral de persones desocupades de 30 anys i més, amb baix nivell formatiu, proporcionant-los, entre altres, recursos, formació professionalitzadora i competències necessàries per ocupar un lloc de treball.

A la passada edició del Programa 30 Plus es van aconseguir al Prat 32 contractes amb 16 empreses del Prat, dels sectors de l’hosteleria, indústria manufacturera i altres serveis, essent alguns d’aquests contractes indefinits.

Beneficis per a les empreses

Enguany, les empreses que contractin participants del programa i compleixin els requisits establerts podran beneficiar-se d'una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional (SMI mensual 2018: 858,55€) pels mesos de durada del contracte (mínim 6 mesos) fins a un màxim de 9 mesos (quantia màxima: 7726,95 €). Aquestes quanties correspondran a una jornada completa i, en el cas de contractes a temps parcial, se subvencionarà la part proporcional a la jornada. 

L’empresa i el Centre de Promoció Econòmica signaran un conveni de col·laboració́ per a la implementació́ del Programa 30 Plus.

Beneficis per a les persones participants

Les persones participants rebran formació subvencionada a càrrec del programa (màxim 100 hores), especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc de treball. També rebran un acompanyament personal durant tot el període de formació, contractació i fins a la finalització del projecte a l’abril del 2020.

La data màxima per subscriure contractes en el marc del programa serà l’1 d’agost de 2019. 

Les persones interessades a participar en el programa poden contactar amb Helena Zamorano o Jéssica Silva a través del correu electrònic 30Plus@elprat.cat o trucant al número de telèfon 934 786 878.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 juliol, 2019 - 13:15

Reempresa es consolida al Prat com un programa referent en la transmissió d’empreses

Des de l’any 2013 s’han atès al Centre de Promoció Econòmica un total 34...

divendres, 19 juliol, 2019 - 10:15

Nova convocatòria d’ajuts de la Generalitat per a l'adquisició d'empreses

Es subvencionarà fins el 50 % de la despesa documentada de compravenda del...