Esteu aquí

Nova edició del Programa 30 Plus d'inserció laboral de persones desocupades de 30 anys i més

L'any passat es van aconseguir 32 contractes amb 16 empreses del Prat

dilluns, 7 gener, 2019 - 10:00

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat posa en marxa una nova edició del Programa 30 Plus del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que té com a objectiu facilitar la inserció laboral de persones desocupades de 30 anys i més, amb baix nivell formatiu, proporcionant-los, entre altres, recursos, formació professionalitzadora i competències necessàries per ocupar un lloc de treball.

A la passada edició del Programa 30 Plus es van aconseguir al Prat 32 contractes amb 16 empreses del Prat, dels sectors de l’hosteleria, indústria manufacturera i altres serveis, essent alguns d’aquests contractes indefinits.

Beneficis per a les empreses

Enguany, les empreses que contractin participants del programa i compleixin els requisits establerts podran beneficiar-se d'una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional (SMI mensual 2018: 858,55€) pels mesos de durada del contracte (mínim 6 mesos) fins a un màxim de 9 mesos (quantia màxima: 7726,95 €). Aquestes quanties correspondran a una jornada completa i, en el cas de contractes a temps parcial, se subvencionarà la part proporcional a la jornada. 

L’empresa i el Centre de Promoció Econòmica signaran un conveni de col·laboració́ per a la implementació́ del Programa 30 Plus.

Beneficis per a les persones participants

Les persones participants rebran formació subvencionada a càrrec del programa (màxim 100 hores), especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc de treball. També rebran un acompanyament personal durant tot el període de formació, contractació i fins a la finalització del projecte a l’abril del 2020.

La data màxima per subscriure contractes en el marc del programa serà l’1 d’agost de 2019. 

Les persones interessades a participar en el programa poden contactar amb Helena Zamorano o Jéssica Silva a través del correu electrònic 30Plus@elprat.cat o trucant al número de telèfon 934 786 878.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 gener, 2019 - 09:30

Bons resultats del programa Reempresa al Prat l’any 2018

Es van fer 19 processos de relleu d'empreses en funcionament, dels quals 8...

dijous, 17 gener, 2019 - 14:15

Es posa en marxa al Prat el nou programa 'Referents d'ocupació juvenil'

L'objectiu és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves, d...

dimarts, 15 gener, 2019 - 13:30

En marxa una nova edició del Programa SEFED El Prat

Formació en competències administratives en una empresa simulada de logística