Esteu aquí

Nova edició de “No solo duelen los golpes” per a estudiants de 4t d’ESO

345 persones, entre alumnat, professorat i equip tècnic van assistir a l’espectacle

Imatge de l'espectacle "No sólo duelen los golpes", 2017

dimarts, 5 desembre, 2017 - 11:00

El passat 22 de novembre, per cinquè any consecutiu, els i les estudiants de 4t d’ESO dels instituts del Prat van poder assistir a una sessió  del monòleg “No solo duelen los golpes” al Teatre Modern.

En el monòleg, Pamela Palenciano, autora i actriu, ens explica amb anècdotes i diferents situacions la història de violència que va viure en la seva primera relació de parella entre els 12 i 18 anys.

Amb un llenguatge directe que connecta amb la gent  jove, l'actriu mitjançant la interpretació de la seva experiència vital i a través de l’humor i el drama reflexiona sobre els estereotips de gènere, l’amor romàntic, les violències en les relacions sentimentals i les relacions de poder que deriven del sistema patriarcal.

El monòleg ens interpel·la directament i ens convida a canviar postures, conductes i actituds i a plantejar-nos el paper que exercim, ja sigui per acció o missió, en la desigualtat de gènere present en tots els àmbits de la vida quotidiana.

Si has viscut o vius una situació de violència masclista al teu voltant, recordem que pots adreçar-te al  SIAD (Servei d’Informació i atenció a les Dones), on podràs rebre orientació, atenció i assessorament. 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...