Esteu aquí

Nova edició de les Jornades FP.Prat

Es faran entre els dies 6 i 13 de març a diferents espais de la ciutat

Jornades FP.Prat

dimarts, 28 febrer, 2017 - 11:45

Les Jornades FP.Prat es desenvoluparan entre el 6 i el 13 de març en diferents espais de la ciutat. Les organitza la Taula FP, una plataforma estable de treball dels diferents agents i professionals que operen a l’entorn local, amb l’objectiu principal de fomentar la formació professional i la inserció laboral i professional dels joves i adults de la ciutat.

L’objectiu de els jornades és enfortir la connexió entre la formació i el mercat de treball, aspecte clau per millorar la formació de l’alumnat i per actualitzar les metodologies i tècniques del professorat. 

Instituts Illa dels Banyols i Les Salines

Enguany, els instituts Illa dels Banyols i Les Salines tornen a oferir un extens programa d’activitats que completa i enriqueix el currículum del seu alumnat -en total s'han programat 51 activitats-. 

Empreses participants

Cal destacar la participació de les següents empreses en el decurs del programa d’activitats i sessions tècniques: Aeroteca, Atelier del Perfum, B-Led, Certio, Creu Roja – Proyecto Salvavidas, DB, DJO Global, Dreiskel, Duet Sports, Escola Europea de Short Sea Shipping, Evarm, Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, Geancar Maquina S.A, Hune, Insolpul, Moix Serveis i Obres, Omron, Orek-Express, Radsa, Reset, Rosa Valls, Rovira Aviation, Serunion, Transcoma i TFW Transforwarding.

Sessió inaugural

La sessió inaugural, titulada “FP i empreses: connectant necessitats”, tindrà lloc el dia 6 de març al Centre de Promoció Econòmica. Obrirà amb la ponència “Les competències professionals per a l’empresa del s. XXI”, a càrrec de Carles Obeso Abalde, professor titulat i associat de la Universitat Ramon Llull ESADE.  

A continuació tindrà lloc la taula d’experiències “Certificats de professionalitat i acreditació de l’experiència”.Hi intervindran un alumne de l’Institut Les Salines i un exalumne de l’Institut Illa dels Banyols que han passat per processos d’acreditació; els acompanyaran els seus professors. 
La Taula comptarà també amb una persona de l’empresa Orek Express que aportarà la seva experiència sobre l’acollida en pràctiques i posterior contractació d’alumnat amb certificat de professionalitat.

Aquest acte es clourà amb un reconeixement a les empreses que enguany han destacat per la seva implicació i col·laboració amb la formació professional, i comptarà amb l’assistència de l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i la directora de Serveis Territorials al Baix Llobregat, Núria Vallduriola. 

L’acte comptarà amb el suport del professorat i alumnat del PFI-PTT d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i del PFI-PTT d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restaurant i bar.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 maig, 2019 - 12:15

Unes 700 persones participen al XII Festival de Sopes del Món

Diumenge passat es va celebrar al barri de Sant Cosme la XII edició del Festival de Sopes del Món, organitzat per GATS i on es va repartir...

dimecres, 22 maig, 2019 - 10:45

Tres escoles del Prat van construint el projecte de camins escolars

Es presenta el projecte pilot a les comunitats de les escoles Pepa Colomer,...

dilluns, 20 maig, 2019 - 11:30

Un pas més en la cooperació amb el Salvador

L'Ajuntament del Prat col·labora en dos projectes sobre residus i reciclatge