Esteu aquí

Nova edició de les Jornades FP.Prat

Es faran entre els dies 6 i 13 de març a diferents espais de la ciutat

Jornades FP.Prat

dimarts, 28 febrer, 2017 - 11:45

Les Jornades FP.Prat es desenvoluparan entre el 6 i el 13 de març en diferents espais de la ciutat. Les organitza la Taula FP, una plataforma estable de treball dels diferents agents i professionals que operen a l’entorn local, amb l’objectiu principal de fomentar la formació professional i la inserció laboral i professional dels joves i adults de la ciutat.

L’objectiu de els jornades és enfortir la connexió entre la formació i el mercat de treball, aspecte clau per millorar la formació de l’alumnat i per actualitzar les metodologies i tècniques del professorat. 

Instituts Illa dels Banyols i Les Salines

Enguany, els instituts Illa dels Banyols i Les Salines tornen a oferir un extens programa d’activitats que completa i enriqueix el currículum del seu alumnat -en total s'han programat 51 activitats-. 

Empreses participants

Cal destacar la participació de les següents empreses en el decurs del programa d’activitats i sessions tècniques: Aeroteca, Atelier del Perfum, B-Led, Certio, Creu Roja – Proyecto Salvavidas, DB, DJO Global, Dreiskel, Duet Sports, Escola Europea de Short Sea Shipping, Evarm, Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, Geancar Maquina S.A, Hune, Insolpul, Moix Serveis i Obres, Omron, Orek-Express, Radsa, Reset, Rosa Valls, Rovira Aviation, Serunion, Transcoma i TFW Transforwarding.

Sessió inaugural

La sessió inaugural, titulada “FP i empreses: connectant necessitats”, tindrà lloc el dia 6 de març al Centre de Promoció Econòmica. Obrirà amb la ponència “Les competències professionals per a l’empresa del s. XXI”, a càrrec de Carles Obeso Abalde, professor titulat i associat de la Universitat Ramon Llull ESADE.  

A continuació tindrà lloc la taula d’experiències “Certificats de professionalitat i acreditació de l’experiència”.Hi intervindran un alumne de l’Institut Les Salines i un exalumne de l’Institut Illa dels Banyols que han passat per processos d’acreditació; els acompanyaran els seus professors. 
La Taula comptarà també amb una persona de l’empresa Orek Express que aportarà la seva experiència sobre l’acollida en pràctiques i posterior contractació d’alumnat amb certificat de professionalitat.

Aquest acte es clourà amb un reconeixement a les empreses que enguany han destacat per la seva implicació i col·laboració amb la formació professional, i comptarà amb l’assistència de l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i la directora de Serveis Territorials al Baix Llobregat, Núria Vallduriola. 

L’acte comptarà amb el suport del professorat i alumnat del PFI-PTT d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i del PFI-PTT d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restaurant i bar.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 agost, 2019 - 14:15

El Programa 30 Plus va facilitar la inserció laboral de 32 persones al Prat l’any 2018

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament gestiona per tercer any...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 12:30

Infants sahrahuís passen les vacances d'estiu amb famílies del Prat

Tres nenes del campament de persones refugiades de Tindouf, al desert algerià...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 09:45

L'Ajuntament destina 239.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran més de 1.400 alumnes de famílies amb...