Esteu aquí

Nova edició de les Jornades de les Persones amb Discapacitat, del 12 al 30 de juny

Algunes activitats són obertes a tothom, com el cinema o la Jornada de la Diversitat

divendres, 8 juny, 2018 - 10:30

Entre els dies 12 i 30 de juny se celebrarà una nova edició de les Jornades de les Persones amb Discapacitat, un espai de trobada entre els diferents col·lectius de persones amb diversitat funcional, de participació i de sensibilització social. Les jornades acullen un seguit d’activitats, algunes d’elles obertes a tothom, com el cinema i la Jornada de la Diversitat, i d’altres de participació de les entitats de persones amb discapacitat: Rubricatus, Tamariu i Disprat. 

Programa

  • Dimarts 12, el cine Capri mostrarà, a través de la pel·lícula Wonder, de Stephen Chbosky, una història entranyable i a la vegada esperançadora de lluita per l’acceptació i la reivindicació.
     
  • Dijous 14, la residència El Tamariu organitza la Festa d’Estiu, que començarà a les 16.30 h. La festa estarà oberta a totohom i comptarà amb l’actuació del Grup de Percussió Inclusiva de l’Escola Municipal de Música. ÇA les 17.15 h hi haurà un berenar per a tothom. 
     
  • Divendres 15 tindrà lloc la Jornada de la Diversitat, on es compratiran i experimentaran les dificultats a les quals han de fer front diàriament les persones amb diversitat funcional i on gaudir de jocs, activitats esportives, música i molt més. S’iniciarà amb una jornada esportiva del personal i les persones usuàries de La Fundació Rubricatus. A partir de les 12 h es desenvoluparan espais d’experimentació com el tàndem (organitzat per l'Agència de l'ONCE al Prat), el circuit de barreres amb cadira de rodes (organitzat l'Associació Roda Blava de persones amb discapacitat física), les bicicletes adaptades (organitzades per l’Associació Àrea Adaptada) i una roda de percussió (organitzada pel Centre de Rehabilitació Comunitària El Prat). La Jornada es tancarà amb música i ball per a tothom (organitzat per La Fundació Rubricatus). A partir de les 14 h hi haurà un dinar comunitari, organitzat pel bar Sagnier, Servei d’Hostaleria de La Fundació Rubricatus).
     
  • Dissabte 30 es realitzarà una sessió de Disco especial, amb el concert de LaBandaTonPare i djs, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, dirigida a persones usuàries de la residència El Tamariu, Disprat Lleure i Rubricatus (organitzada pel Programa de les Persones amb Discapacitat).

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...