Esteu aquí

Nova edició de les Jornades de les Persones amb Discapacitat, del 12 al 30 de juny

Algunes activitats són obertes a tothom, com el cinema o la Jornada de la Diversitat

divendres, 8 juny, 2018 - 10:30

Entre els dies 12 i 30 de juny se celebrarà una nova edició de les Jornades de les Persones amb Discapacitat, un espai de trobada entre els diferents col·lectius de persones amb diversitat funcional, de participació i de sensibilització social. Les jornades acullen un seguit d’activitats, algunes d’elles obertes a tothom, com el cinema i la Jornada de la Diversitat, i d’altres de participació de les entitats de persones amb discapacitat: Rubricatus, Tamariu i Disprat. 

Programa

  • Dimarts 12, el cine Capri mostrarà, a través de la pel·lícula Wonder, de Stephen Chbosky, una història entranyable i a la vegada esperançadora de lluita per l’acceptació i la reivindicació.
     
  • Dijous 14, la residència El Tamariu organitza la Festa d’Estiu, que començarà a les 16.30 h. La festa estarà oberta a totohom i comptarà amb l’actuació del Grup de Percussió Inclusiva de l’Escola Municipal de Música. ÇA les 17.15 h hi haurà un berenar per a tothom. 
     
  • Divendres 15 tindrà lloc la Jornada de la Diversitat, on es compratiran i experimentaran les dificultats a les quals han de fer front diàriament les persones amb diversitat funcional i on gaudir de jocs, activitats esportives, música i molt més. S’iniciarà amb una jornada esportiva del personal i les persones usuàries de La Fundació Rubricatus. A partir de les 12 h es desenvoluparan espais d’experimentació com el tàndem (organitzat per l'Agència de l'ONCE al Prat), el circuit de barreres amb cadira de rodes (organitzat l'Associació Roda Blava de persones amb discapacitat física), les bicicletes adaptades (organitzades per l’Associació Àrea Adaptada) i una roda de percussió (organitzada pel Centre de Rehabilitació Comunitària El Prat). La Jornada es tancarà amb música i ball per a tothom (organitzat per La Fundació Rubricatus). A partir de les 14 h hi haurà un dinar comunitari, organitzat pel bar Sagnier, Servei d’Hostaleria de La Fundació Rubricatus).
     
  • Dissabte 30 es realitzarà una sessió de Disco especial, amb el concert de LaBandaTonPare i djs, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, dirigida a persones usuàries de la residència El Tamariu, Disprat Lleure i Rubricatus (organitzada pel Programa de les Persones amb Discapacitat).

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 10 juliol, 2020 - 11:45

El Consell de Dones es reunirà el 15 de juliol i abordarà l'impacte de la Covid19 sobre aquest col·lectiu

També es valoraran les activitats virtuals dutes a terme durant el...

dijous, 9 juliol, 2020 - 10:45

Des d'avui és obligatori portar mascareta a l'aire lliure i en espais oberts al públic

L'incompliment de la mesura es pot sancionar amb una multa de 100 euros

dimecres, 8 juliol, 2020 - 13:00

Activitats esportives a l'aire lliure per a la gent gran

Les activitats es fan cada dimecres del mes de juliol i són gratuïtes per...