Esteu aquí

Nova edició de la 15a Trobada de dones del Prat el 15 de setembre

TEMES: Persones,Dones

La imatge d’aquest any l’ha realitzat la Maite Travé, artista pratenca

Imatge gràfica de la 15a Trobada de Dones del Prat

dimecres, 25 juliol, 2018 - 11:30

El proper dissabte 15 de setembre es realitzarà la quinzena Trobada de dones del Prat al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa.

Un espai de retrobament desprès de les vacances de l’estiu per tal de promoure la participació de les dones a la vida de la ciutat, contribuir a la creació de xarxes entre pratenques, reforçar el valor de la sororitat i crear un discurs crític i feminista a la ciutat.

Per aquesta edició, comptarem amb la conversa inicial entre la Irantzu Varela i la Miriam Solà, que parlaran sobre “Els reptes del feminisme desprès del 8 de març”.

A continuació, es realitzaran tot un seguit de tallers o espais formatius, com: Analitzem privilegis i formes de discriminació (amb la Mariana Olisa del col·lectiu Afrofeminista);  L’apoderament des de la consciència corporal (amb la terapèuta pratenca Imma Terribas); Creant música en femení: Cercle de percussió (amb Music Training Lab) i taller sobre món laboral i lluita drets de les dones.

 

La imatge de la Trobada

Aquest any, l’autora és l’artista Maite Travé, qui ha volgut representar una imatge conceptual i simbòlica que conté diversos significats.

 

Inscripció

Com és habitual, la Trobada compta amb ludoteca infantil amb un programa d’activitats dedicat als infants a partir de 3 anys que acompanyin a les seves mares (cal inscripció prèvia).

Per raons d’organització i planificació, a partir del dilluns 3 de setembre, caldrà fer inscripció prèvia (tot indicant el nom, cognoms, telèfon, e mail,  taller escollit i si es farà us de la ludoteca infantil) a dones@elprat.cat, trucant al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600 / 5603, o presencialment les Cases d’en Puig, Serveis de Ciutadania.

 

La Trobada, també tindrà seguiment a les xarxes socials Facebook Xarxa Dones del Prat  i twitter @DonesdelPrat, utilitzant el hastag #15Trobada.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...