Esteu aquí

Nova edició de la 15a Trobada de dones del Prat el 15 de setembre

TEMES: Persones,Dones

La imatge d’aquest any l’ha realitzat la Maite Travé, artista pratenca

Imatge gràfica de la 15a Trobada de Dones del Prat

dimecres, 25 juliol, 2018 - 11:30

El proper dissabte 15 de setembre es realitzarà la quinzena Trobada de dones del Prat al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa.

Un espai de retrobament desprès de les vacances de l’estiu per tal de promoure la participació de les dones a la vida de la ciutat, contribuir a la creació de xarxes entre pratenques, reforçar el valor de la sororitat i crear un discurs crític i feminista a la ciutat.

Per aquesta edició, comptarem amb la conversa inicial entre la Irantzu Varela i la Miriam Solà, que parlaran sobre “Els reptes del feminisme desprès del 8 de març”.

A continuació, es realitzaran tot un seguit de tallers o espais formatius, com: Analitzem privilegis i formes de discriminació (amb la Mariana Olisa del col·lectiu Afrofeminista);  L’apoderament des de la consciència corporal (amb la terapèuta pratenca Imma Terribas); Creant música en femení: Cercle de percussió (amb Music Training Lab) i taller sobre món laboral i lluita drets de les dones.

 

La imatge de la Trobada

Aquest any, l’autora és l’artista Maite Travé, qui ha volgut representar una imatge conceptual i simbòlica que conté diversos significats.

 

Inscripció

Com és habitual, la Trobada compta amb ludoteca infantil amb un programa d’activitats dedicat als infants a partir de 3 anys que acompanyin a les seves mares (cal inscripció prèvia).

Per raons d’organització i planificació, a partir del dilluns 3 de setembre, caldrà fer inscripció prèvia (tot indicant el nom, cognoms, telèfon, e mail,  taller escollit i si es farà us de la ludoteca infantil) a dones@elprat.cat, trucant al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600 / 5603, o presencialment les Cases d’en Puig, Serveis de Ciutadania.

 

La Trobada, també tindrà seguiment a les xarxes socials Facebook Xarxa Dones del Prat  i twitter @DonesdelPrat, utilitzant el hastag #15Trobada.

Compartir

Noticies relacionades

Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:30

El grup “L’art de cuidar” descobreix la història de les dones de la Barcelona rebel

El passat mes de febrer es va crear “L’art de cuidar”. Un grup de dones que va sorgir d’un espai ...

dimarts, 21 juny, 2022 - 09:30

Benestar animal durant les festes i revetlles

Compartim alguns consells i precaucions a tenir en compte per garantir el...