Esteu aquí

Nova convocatòria del programa d’ajuts per afavorir l’autoocupació de joves

Dotada amb 15.000 euros, aquesta ajuda s’adreça a joves amb voluntat d’emprendre el seu propi negoci o que ja ho han fet

dilluns, 17 juliol, 2023 - 08:15

L’import de l’ajut és de 15.120 euros per persona sol·licitant i es pot sol·licitar del 18 de juliol a les 9:00 h. fins al 20 de setembre a les 15:00 h. telemàticament a través d’un d’aquests dos canals: https://canalempresa.gencat.cat/ca/inici o https://web.gencat.cat/ca/tramits.

 

Els requisits per rebre l’ajut són:

  • Tenir entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) a la data d’inici d’activitat com a persona treballadora autònoma.
  • Estar donada d’alta al registre del programa de Garantia Juvenil en situació “inscrit beneficiari” el dia anterior a la data d’inici de la seva activitat com a persona treballadora autònoma.
  • Haver iniciat l’activitat econòmica o professional com a persona treballadora autònoma, com a mínim, el dia abans de presentar la sol·licitud d’aquest ajut.
  • Mantenir i acreditar, amb informació fiscal o de facturació, la realització de l’activitat econòmica o professional per la qual s’ha sol·licitat l’ajut durant un mínim de 18 mesos de manera ininterrompuda. Durant tot aquest temps no es pot estar contractat com a persona treballadora assalariada.
  • Tenir i mantenir el domicili fiscal i, si s’escau, el centre de treball, a Catalunya al llarg dels 18 mesos.
  • Durant aquest temps, dur a terme amb aprofitament una acció de caràcter formatiu o de suport que contribueixi a millorar la gestió del negoci o que estigui relacionada directament amb l’activitat econòmica o professional desenvolupada.

 

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) a 93 478 68 78 i oae@elprat.cat o demanar cita prèvia.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...

divendres, 24 novembre, 2023 - 08:30

La Doctora Gemma Tribó, guanyadora del premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses 2023

El guardó, que enguany s’entrega a títol pòstum, es lliura en el marc de la...
Fundació CARES a Mas Blau

dijous, 23 novembre, 2023 - 14:00

Fundació CARES inaugura un nou magatzem de 5.000 m² al Prat de Llobregat

La instal·lació, que permetrà augmentar les oportunitats laborals per a...