Esteu aquí

Nova campanya de sensibilització ambiental

L’Àrea Metropolitana de Barcelona s’ha iniciat una campanya de sensibilització ambiental sobre la separació de residus amb diverses accions com ara jocs per a famílies i activitats teatralitzades.

dimarts, 21 maig, 2024 - 11:30

Fins el pròxim 16 de juny, es duran a terme accions dirigides a diferents públics per tal de fomentar la seva recollida selectiva. La campanya Fem sortir els colors del gris té l’objectiu de generar el major impacte possible en cadascun dels municipis com El Prat, i per es desenvoluparan en esdeveniments de ciutats, bars i cafeteries de major afluència.

Una de les accions previstes tindrà lloc en bars i cafeteries del municipi, on es dinamitzarà el típic joc del Trivial amb preguntes dirigides als i les clientes. Un equip format per dos actors i un educador ambiental expert proposarà als clients participar en la dinàmica, que durarà entre 5 i 10 minuts.

A més del joc de Trivial, la campanya inclou una cantada teatralitzada en diversos punts neuràlgics del municipi. Els equips responsables d'aquestes accions estaran identificats amb el vestuari logotipat i disposaran d'un document que acredita la seva participació en la campanya.

Les pròximes accions es desenvoluparan: el 2 de juny, tot just celebrant el dia mundial del Medi Ambient, el 15 de juny, a la plaça de Catalunya i el 16 de juny al carrer de Doctor Soler i Torrens. Totes tres activitats es desenvoluparan de 12 a 14 h.

Compartir

Noticies relacionades

qualitat aigua platja

divendres, 21 juny, 2024 - 14:45

La qualitat de l’aigua de la platja, novament excel·lent

Les anàlisis corresponen al passat 16 de juny i confirmen el seu bon estat.

divendres, 21 juny, 2024 - 12:30

Finalitza el cicle d'activitats de les Jugateques Ambientals de primavera amb més de mil participants

La nostra ciutat compta amb tres Jugateques Ambientals ubicades al parc Nou,...

dimarts, 18 juny, 2024 - 14:00

El Prat crea una xarxa de Punt Liles diürns per combatre les violències sexuals

Aquesta nova iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona