Esteu aquí

Nous serveis a les Cases d'en Puig

Les Cases d'en Puig, el Centre d'Informació Ambiental del Prat, han posat en funcionament dos nous serveis. Es tracta del Servei d'Informació El Prat Sostenible i el Servei de Documentació.

dilluns, 1 abril, 2002 - 02:00

El Servei d'Informació El Prat Sostenible ofereix assessorament sobre els recursos i les bones pràctiques que permeten accions concretes i positives que es poden aplicar al nostre entorn immediat (a casa nostra, a l'escola, a l'oficina...). Per exemple: què podem fer per estalviar energia o aigua?, quins vernissos, pintures o detergents podem utilitzar, que siguin respectuosos amb el medi ambient?
L'altre servei que s'ha posat en funcionament és el de Documentació, on podeu trobar llibres, catàlegs, revistes, vídeos i altres documents relacionats amb el medi ambient. Aquest servei és obert a tothom i permet, a més de la consulta de la documentació, poder utilitzar els enllaços ambientals que es troben a Internet. Un dels objectius inicials d'aquest servei és donar suport als treballs de recerca de medi ambient que duen a terme els alumnes dels instituts de secundària de la ciutat, ja que és important potenciar el coneixement del medi ambient del nostre municipi i les aportacions d'aquest conjunt d'estudiants té un valor molt important per a tota la ciutat.

IRMA FABRÓ 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...
Fartets

dilluns, 29 juny, 2020 - 15:00

Fartets criats al Zoo s’alliberen en una bassa del delta del Llobregat

L’objectiu del pla de reintroducció és crear nuclis poblacionals de Fartets...
Aparcament bicicletes platja

dilluns, 29 juny, 2020 - 14:30

180 persones fan servir els nous aparcaments gratuïts i vigilats per a bicicletes de la platja del Prat en els seus primers 4 dies de funcionament

L’Ajuntament del Prat va posar en marxa aquests aparcaments dijous passat,...