Esteu aquí

Nous serveis a les Cases d'en Puig

TEMES: Urbà

Les Cases d'en Puig, el Centre d'Informació Ambiental del Prat, han posat en funcionament dos nous serveis. Es tracta del Servei d'Informació El Prat Sostenible i el Servei de Documentació.

dilluns, 1 abril, 2002 - 02:00

El Servei d'Informació El Prat Sostenible ofereix assessorament sobre els recursos i les bones pràctiques que permeten accions concretes i positives que es poden aplicar al nostre entorn immediat (a casa nostra, a l'escola, a l'oficina...). Per exemple: què podem fer per estalviar energia o aigua?, quins vernissos, pintures o detergents podem utilitzar, que siguin respectuosos amb el medi ambient?
L'altre servei que s'ha posat en funcionament és el de Documentació, on podeu trobar llibres, catàlegs, revistes, vídeos i altres documents relacionats amb el medi ambient. Aquest servei és obert a tothom i permet, a més de la consulta de la documentació, poder utilitzar els enllaços ambientals que es troben a Internet. Un dels objectius inicials d'aquest servei és donar suport als treballs de recerca de medi ambient que duen a terme els alumnes dels instituts de secundària de la ciutat, ja que és important potenciar el coneixement del medi ambient del nostre municipi i les aportacions d'aquest conjunt d'estudiants té un valor molt important per a tota la ciutat.

IRMA FABRÓ 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 21 gener, 2020 - 09:30

Nous ajuts per a la rehabilitació d'edificis residencials amb criteris energètics

Se subvencionarà la redacció de projectes i treballs tècnics per rehabilitar...

dimecres, 15 gener, 2020 - 14:15

Dijous i divendres, treballs de manteniment del paviment al c. Lleida

Talls de trànsit, prohibicions d'estacionament i desviament d'autobusos

dimecres, 15 gener, 2020 - 13:15

Acaben les obres de remodelació dels carrers Girona i Tortosa

Les obres havien restat un temps inacabades a causa de la no execució dels...