Esteu aquí

Nous serveis a les Cases d'en Puig

Les Cases d'en Puig, el Centre d'Informació Ambiental del Prat, han posat en funcionament dos nous serveis. Es tracta del Servei d'Informació El Prat Sostenible i el Servei de Documentació.

dilluns, 1 abril, 2002 - 02:00

El Servei d'Informació El Prat Sostenible ofereix assessorament sobre els recursos i les bones pràctiques que permeten accions concretes i positives que es poden aplicar al nostre entorn immediat (a casa nostra, a l'escola, a l'oficina...). Per exemple: què podem fer per estalviar energia o aigua?, quins vernissos, pintures o detergents podem utilitzar, que siguin respectuosos amb el medi ambient?
L'altre servei que s'ha posat en funcionament és el de Documentació, on podeu trobar llibres, catàlegs, revistes, vídeos i altres documents relacionats amb el medi ambient. Aquest servei és obert a tothom i permet, a més de la consulta de la documentació, poder utilitzar els enllaços ambientals que es troben a Internet. Un dels objectius inicials d'aquest servei és donar suport als treballs de recerca de medi ambient que duen a terme els alumnes dels instituts de secundària de la ciutat, ja que és important potenciar el coneixement del medi ambient del nostre municipi i les aportacions d'aquest conjunt d'estudiants té un valor molt important per a tota la ciutat.

IRMA FABRÓ 

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

divendres, 18 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...