Esteu aquí

Nous cursos del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

A càrrec del prestigiós cuiner francés André Bonnaure

dijous, 29 abril, 2004 - 10:58

El primer curs tindrà lloc el proper 22 de maig  sota el títol "Plats de primavera poc comuns", on totes les persones assistents tindran l'oportunitat d'aprendre a cuinar plats tan diversos com ara el tiramisú de cireres i ametlles amargues o fonoll de musclos.

La següent cita amb el Laboratori de Cuina tindrà lloc el proper 5 de juny i oferirà un curs de receptes ben originals fetes a partir d'ànec i foie. Finalment, "Verdures de temporada, vestides per celebrar" oferirà a totes les persones amants de la cuina sana una àmplia varietat de receptes a base de verdures, un dels ingredients més valorats a la comarca del Baix Llobregat. La sessió tindrà lloc el 19 de juny.

Totes les persones interessades a participar a alguna de les sessions poden obtenir més informació a la pàgina web del Laboratori de Cuina (www.labcuina.org).

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 19 juny, 2025 - 11:00

Els espectacles i concerts de L'Escola d'Arts en Viu tanquen el curs 24-25

Han estat tres setmanes de mostres interdisciplinars, de música, dansa o...

dijous, 19 juny, 2025 - 10:00

Fi de temporada dels clubs de lectura de la biblioteca Antonio Martín. El curs lector diu adeu fins a la temporada 25-26

Els clubs de lectura, una de les activitats per a adults amb més tradició que...

dimecres, 18 juny, 2025 - 18:00

Del Cinema als Videojocs: Nits d’estiu a la plaça Joan García-Nieto

Una nova etapa on la música en directe es fusiona amb l’univers digital per...