Esteu aquí

Nous cursos del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

A càrrec del prestigiós cuiner francés André Bonnaure

dijous, 29 abril, 2004 - 10:58

El primer curs tindrà lloc el proper 22 de maig  sota el títol "Plats de primavera poc comuns", on totes les persones assistents tindran l'oportunitat d'aprendre a cuinar plats tan diversos com ara el tiramisú de cireres i ametlles amargues o fonoll de musclos.

La següent cita amb el Laboratori de Cuina tindrà lloc el proper 5 de juny i oferirà un curs de receptes ben originals fetes a partir d'ànec i foie. Finalment, "Verdures de temporada, vestides per celebrar" oferirà a totes les persones amants de la cuina sana una àmplia varietat de receptes a base de verdures, un dels ingredients més valorats a la comarca del Baix Llobregat. La sessió tindrà lloc el 19 de juny.

Totes les persones interessades a participar a alguna de les sessions poden obtenir més informació a la pàgina web del Laboratori de Cuina (www.labcuina.org).

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 14 juliol, 2025 - 09:30

La literatura i les sèries, protagonistes d'una nova edició dels Vermuts de sèrie

La cinquena edició dels Vermuts de sèrie omple la terrassa de la Palmira de...

divendres, 11 juliol, 2025 - 09:00

So, moviment i escena per a una edició del Campus d'Estiu amb Mar García i Javi Soler

Aquesta ha estat una nova edició d'aquest espai de creació interdisciplinària...

divendres, 4 juliol, 2025 - 10:30

Del 1850 al 2025: La Capsa i la història musical del Prat, ara en exposició

Un viatge sonor per la identitat i l'evolució musical de la ciutat