Esteu aquí

Nous cursos del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

A càrrec del prestigiós cuiner francés André Bonnaure

dijous, 29 abril, 2004 - 10:58

El primer curs tindrà lloc el proper 22 de maig  sota el títol "Plats de primavera poc comuns", on totes les persones assistents tindran l'oportunitat d'aprendre a cuinar plats tan diversos com ara el tiramisú de cireres i ametlles amargues o fonoll de musclos.

La següent cita amb el Laboratori de Cuina tindrà lloc el proper 5 de juny i oferirà un curs de receptes ben originals fetes a partir d'ànec i foie. Finalment, "Verdures de temporada, vestides per celebrar" oferirà a totes les persones amants de la cuina sana una àmplia varietat de receptes a base de verdures, un dels ingredients més valorats a la comarca del Baix Llobregat. La sessió tindrà lloc el 19 de juny.

Totes les persones interessades a participar a alguna de les sessions poden obtenir més informació a la pàgina web del Laboratori de Cuina (www.labcuina.org).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 23 desembre, 2025 - 10:00

Temporada febrer-maig 2026 de L'Artesà: el batec compartit

Les entrades sortiran a la venda dimarts 10 de febrer a les 17 h

dimecres, 17 desembre, 2025 - 10:00

L'Escola d'Arts en Viu participa a les activitats de Nadal al Prat

Les col·laboracions musicals d'alumnes s'han fet al pessebre de la plaça de...

dimecres, 17 desembre, 2025 - 08:15

“Se hace camino al mirar...”, una exposició amb l’entorn natural de la ciutat com a protagonista

La mostra es pot visitar al Centre Cívic Palmira Domènech i és fruit de l...