Esteu aquí

Nous cursos del Laboratori de Cuina

TEMES: Cultura

A càrrec del prestigiós cuiner francés André Bonnaure

dijous, 29 abril, 2004 - 10:58

El primer curs tindrà lloc el proper 22 de maig  sota el títol "Plats de primavera poc comuns", on totes les persones assistents tindran l'oportunitat d'aprendre a cuinar plats tan diversos com ara el tiramisú de cireres i ametlles amargues o fonoll de musclos.

La següent cita amb el Laboratori de Cuina tindrà lloc el proper 5 de juny i oferirà un curs de receptes ben originals fetes a partir d'ànec i foie. Finalment, "Verdures de temporada, vestides per celebrar" oferirà a totes les persones amants de la cuina sana una àmplia varietat de receptes a base de verdures, un dels ingredients més valorats a la comarca del Baix Llobregat. La sessió tindrà lloc el 19 de juny.

Totes les persones interessades a participar a alguna de les sessions poden obtenir més informació a la pàgina web del Laboratori de Cuina (www.labcuina.org).

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 14 maig, 2025 - 12:30

Els barris del Prat s'omplen de circ amb el cicle Saltimbanqui de maig a juliol

El Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa impulsa una programació d...

dimecres, 14 maig, 2025 - 09:30

El "Connecta Jove" torna a fomentar l’aprenentatge i la interacció entre jovent i gent gran en l’àmbit de les noves tecnologies

Alumnat de diferents instituts ha impartit sessions sobre eines digitals als...

dilluns, 12 maig, 2025 - 14:30

"Canviar-ho tot”, el crit unànime de la 21a Cantata Ciutat del Prat

Sis-cents alumnes van animar els joves a rebel·lar-se davant les injustícies