Esteu aquí

Nous cursos al voltant de la indústria i la logística 4.0

Aquestes formacions estan adreçades tant a persones en atur com a aquelles que estiguin treballant

dimecres, 15 maig, 2019 - 13:30

El Projecte OIL (Ocupàció a la indústria local) de Distribució i Logística s’emmarca dins d’una estratègia territorial de desenvolupament econòmic promoguda pels ajuntaments del delta del Llobregat, el Consell Comarcal i els principals agents econòmics i socials del Consell Econòmic i Social del Baix Llobregat. El projecte és finançat per la Diputació de Barcelona per promoure l’ocupació a la indústria local durant el període 2018 - 2020 i es du a terme diferents accions amb l’objectiu d’aconseguir:

  • Promoure la competitivitat del sector de la logística i la distribució a la zona del delta del Llobregat.
  • Impulsar la col·laboració público-privada per identificar reptes i necessitats del sector.
  • Identificar els principals canvis que s’estan generant en el sector a partir de la indústria 4.0 i conèixer els nous perfils professionals.
  • Fomentar la inserció laboral de persones a l’atur o persones en actiu amb precarietat laboral mitjançant la millora de la seva ocupabilitat i desenvolupament competencial

Dins el Projecte OIL, i per tal de fomentar la inserció o millora de feina, es programen aquest dos cursos:

Curs d’Eines i tendències de la logística 4.0

El curs presenta els diferents aspectes necessaris per entendre les implicacions de les diferents tecnologies de la indústria 4.0 a les empreses. Enfocat sobretot en els seus processos i en els seus models de negoci, així com en adquirir les competències fonamentals per avançar en la seva implementació.

Aquest curs té una durada de 30 hores i es farà del 18 de juny al 18 de juliol, de dimarts a dijous de 18 a 21 h, al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat.

Curs d’ Iniciació al manteniment amb pràctiques en empresa

Formació inicial en l’àmbit del manteniment per millorar les competències professionals i impulsar la vocació del manteniment tant en dones com en homes que vulguin treballar a la indústria i beneficiar-se d’una feina estable i segura amb possibilitats de desenvolupament professional.

Tindrà una durada de 240 hores i es farà del 26 de setembre al 13 de desembre, de dilluns a divendres de 9:15 a 13:15 h. S'impartirà a l’ Institut Illa dels Banyols, a l'Escola d’Oficis Delta de Llobregat i al Centre Promoció Econòmica.

Per a més informació adreceu-vos al Centre de Promoció Econòmica o envieu un correu a capdevilar@elprat.cat

Compartir