Esteu aquí

Nou projecte del Prat Solidari amb les persones refugiades

Col·laborarà amb l’entitat Stop Mare Mortum, que està treballant a l’illa de Lesbos i a Tessalònica (Grècia)

Stop Mare Mortum

dilluns, 29 maig, 2017 - 13:15

El projecte de suport a les persones refugiades de l’entitat Stop Mare Mortum ha estat l’escollit per la Comissió del Prat Solidari, un suport que s’inicia amb les 24es jornades El Prat Solidari i conclourà al maig de 2018. 

Sota el nom “Suport a les persones refugiades. Assistència legal i estada digna en espera a les persones refugiades a Grècia”, el Prat Solidari vol ajudar a donar resposta a aquesta greu crisi humanitària que estan patint milers de persones.

El projecte es desenvolupa principalment a Grècia, concretament a l’illa de Lesbos i a Tessalònica, i té dos objectius principals. D’una banda vol donar una sortida legal i segura a la situació de les persones refugiades i denunciar la vulneració de drets humans davant dels governs i institucions europees. I d'altra banda vol acompanyar les persones refugiades per tal que puguin obtenir allotjament, manutenció i assistència mèdica digna, així com també assessorar-les legalment sobre els seus drets.

Tothom hi pot participar

Durant aquest any, totes les iniciatives ciutadanes seran benvingudes, ja siguin a nivell personal, de col·lectius, d’entitats o d’empreses que vulguin contribuir a sensibilitzar la ciutadania del Prat sobre aquest drama humanitari i aportar fons al projecte. 

Es poden fer aportacions econòmiques al número de compte ES78 3025 0005 8214 3328 2790 (Caixa d’Enginyers) de l’entitat Stop Mare Mortum, indicant les seves dades i afegint “El Prat”.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 octubre, 2021 - 13:15

El Consell de Dones perfila la campanya del proper 25N

Es preveu una vintena d’activitats de sensibilització

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”

Impulsada pel Programa Municipal de Cooperació, Justícia, Pau i Drets Humans...
DigiGresca

dimecres, 20 octubre, 2021 - 12:45

Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de la Persona Voluntària

Un projecte creat per joves amb l’objectiu d’apropar-los al Voluntariat