Esteu aquí

Nou Programa de formació i inserció (PFI) a l’Institut Illa dels Banyols

D'Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització, en substitució del d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

dilluns, 14 maig, 2018 - 11:45

Una de les novetats destacades al Prat en relació a l’oferta d’estudis postobligatoris per al curs 2018 - 19 és la posada en marxa d’un nou Programa de formació i inserció (PFI) a l’Institut Illa dels Banyols.

El PFI de modalitat Pla de transició al treball d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic se substituirà pel d’Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització.  

El curs té una durada de mil hores, un curs acadèmic, i capacita per dur a terme tasques auxiliars d’instal·lació de canonades, manipulació i unió de tubs de diferents tipus de materials, muntar i/o desmuntar aparells sanitaris, radiadors i aparells de climatització d’ús domèstic, així com operacions auxiliars de muntatge d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis.

Els criteris per accedir-hi són no haver obtingut el títol de graduat/ada en educació secundària obligatòria (ESO) i tenir com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa. 

Cicles formatius del mateix àmbit

L’Institut Illa dels Banyols ja disposa d’oferta de cicles formatius de la mateixa família professional (instal·lació i manteniment) per la qual cosa aquest PFI completarà els tres nivells formatius servint de cantera dels joves que vulguin continuar formant-se en aquest àmbit.

El període de preinscripció serà del 14 al 25 de maig; la publicació de l’alumnat admès serà el 2 de juliol i el període de matrícula del 3 al 10 de setembre.

Consulteu més informació sobre la formació professional al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:30

Exposició dels 100 anys del Mercat Municipal del Prat

Enguany, el Mercat Municipal del Prat compleix 100 anys i, per comemmorar...

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre