Esteu aquí

Nou Programa de formació i inserció (PFI) a l’Institut Illa dels Banyols

D'Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització, en substitució del d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

dilluns, 14 maig, 2018 - 11:45

Una de les novetats destacades al Prat en relació a l’oferta d’estudis postobligatoris per al curs 2018 - 19 és la posada en marxa d’un nou Programa de formació i inserció (PFI) a l’Institut Illa dels Banyols.

El PFI de modalitat Pla de transició al treball d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic se substituirà pel d’Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització.  

El curs té una durada de mil hores, un curs acadèmic, i capacita per dur a terme tasques auxiliars d’instal·lació de canonades, manipulació i unió de tubs de diferents tipus de materials, muntar i/o desmuntar aparells sanitaris, radiadors i aparells de climatització d’ús domèstic, així com operacions auxiliars de muntatge d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis.

Els criteris per accedir-hi són no haver obtingut el títol de graduat/ada en educació secundària obligatòria (ESO) i tenir com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa. 

Cicles formatius del mateix àmbit

L’Institut Illa dels Banyols ja disposa d’oferta de cicles formatius de la mateixa família professional (instal·lació i manteniment) per la qual cosa aquest PFI completarà els tres nivells formatius servint de cantera dels joves que vulguin continuar formant-se en aquest àmbit.

El període de preinscripció serà del 14 al 25 de maig; la publicació de l’alumnat admès serà el 2 de juliol i el període de matrícula del 3 al 10 de setembre.

Consulteu més informació sobre la formació professional al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 juny, 2019 - 10:45

El Prat commemora el Dia Internacional de les Persones Refugiades

Les Cases d'en Puig acolliran el 20 de juny una jornada amb diverses taules...
TuTries: Xarxes socials i Ciberassetjament. Consell dels Infants del Prat.

divendres, 14 juny, 2019 - 10:00

El Consell dels Infants publica un vídeo on reflexiona sobre l'ús de les xarxes socials

Amb aquest vídeo, el Consell culmina una feina de dos anys entorn als usos de...

dijous, 13 juny, 2019 - 12:45

El projecte Línia Dona del Prat, seleccionat com a model d’èxit per millorar l'ocupabilitat femenina

S'adreça a dos col·lectius: dones majors de 55 anys i dones víctimes de...