Esteu aquí

Nou pas del Consorci per a la protecció dels espais naturals del delta

Es constitueix el Consell de Cooperació, un òrgan de consulta, participació i informació en les qüestions pròpies de l'àmbit d'actuació del Consorci.

dimarts, 24 gener, 2006 - 12:39

Aquest matí s'ha celebrat, al centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa del Prat, la reunió constitutiva del Consell de Cooperació del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.

La reunió l'ha presidida el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Salvador Milà, acompanyat pels alcaldes del Prat, Lluís Tejedor, i de Viladecans, Carles Ruiz, i del director general del Medi Natural, Ramon Luque.

En aquesta primera sessió constitutiva hi han participat una cinquantena de representants de les entitats i institucions vinculades al delta del Llobregat.

El Consell de Cooperació és un òrgan de consulta, participació i informació en les qüestions pròpies de l'àmbit d'actuació del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.

Característiques del Consorci
El Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat es va constituir el juliol 2005. Inicialment està format pel Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments del Prat de Llobregat i de Viladecans, tot i que es preveu la incorporació d'altres municipis de l'entorn. El seu objectiu general és la preservació, millora i divulgació del patrimoni natural del delta del Llobregat.

La seu del Consorci és el Centre d'Informació Ambiental del Prat de Llobregat, Cases d'en Puig.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...