Esteu aquí

Nou horari de visites a l'Hospital de Bellvitge

A partir del dilluns 13 de desembre, les persones ingressades podran rebre una visita, de 13 h a 18 h, tots els dies de la setmana

divendres, 10 desembre, 2021 - 14:00

Tot i que les dades Covid-19 a l’hospital de Bellvitge es mantenen de moment estables, davant l’augment de la incidència comunitària de la Covid-19 en els darrers dies es redueix l’horari de visites vigent fins ara (de 13 h a 21 h) per tal de minimitzar el risc de contagi comunitari i preservar la salut tant de persones ingressades com dels/de les professionals.  

A partir del dilluns 13 de desembre, el nou horari perquè les persones ingressades a l’Hospital de Bellvitge puguin rebre la visita d’un/a acompanyant serà de 13 h a 18 h tots els dies de la setmana.

A l’àrea Covid, com a norma general, continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un/a acompanyant en situacions específiques com ara els/les pacients amb la targeta CUIDA’m o menors d’edat. Des de l'Hospital, agraeixen la comprensió mostrada per la ciutadania i la col·laboració dels/de les professionals durant tota la pandèmia.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 novembre, 2023 - 11:45

El Praticipa està de celebració: per molts anys, potablaves!

El joc participatiu de la Mostra d’Entitats posarà a prova a infants i...

dilluns, 27 novembre, 2023 - 14:30

El Prat condemna les violències masclistes a través de diferents aplecs ciutadans

El passat 24 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condemnar ...

dilluns, 27 novembre, 2023 - 12:00

La 21a Mostra d’Entitats arriba amb força

Es durà a terme els propers 1, 2 i 3 de desembre, en el marc de la 50a edició...