Esteu aquí

Nou horari de visites a l'Hospital de Bellvitge

A partir del dilluns 13 de desembre, les persones ingressades podran rebre una visita, de 13 h a 18 h, tots els dies de la setmana

divendres, 10 desembre, 2021 - 14:00

Tot i que les dades Covid-19 a l’hospital de Bellvitge es mantenen de moment estables, davant l’augment de la incidència comunitària de la Covid-19 en els darrers dies es redueix l’horari de visites vigent fins ara (de 13 h a 21 h) per tal de minimitzar el risc de contagi comunitari i preservar la salut tant de persones ingressades com dels/de les professionals.  

A partir del dilluns 13 de desembre, el nou horari perquè les persones ingressades a l’Hospital de Bellvitge puguin rebre la visita d’un/a acompanyant serà de 13 h a 18 h tots els dies de la setmana.

A l’àrea Covid, com a norma general, continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un/a acompanyant en situacions específiques com ara els/les pacients amb la targeta CUIDA’m o menors d’edat. Des de l'Hospital, agraeixen la comprensió mostrada per la ciutadania i la col·laboració dels/de les professionals durant tota la pandèmia.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...