Esteu aquí

Nou fanzín del Programa de Lleure de la Gent Gran

Neix amb l'objectiu de fomentar el contacte amb les persones usuàries del Casal de Gent Gran El Remolar

Imatge del fanzine de la gent gran, abril 2021

dijous, 1 abril, 2021 - 09:15

El Programa de Lleure de la Gent Gran està d’estrena. A partir d’aquest mes d’abril, les persones usuàries del Casal Municipal de la Gent Gran El Remolar rebran per correu als seus domicilis aquesta publicació.

Un fanzín de quatre pàgines on hi trobaran notícies sobre activitats destinades a la gent gran, entrevistes, opinió, un espai per la salut i exercicis d’estimulació cognitiva en forma de passatemps.

L'objectiu del fanzine, en aquest moment de virtualitat, és cultivar els afectes i potenciar que les persones usuàries del Casal no perdin el contacte i el nexe de relació amb el programa de lleure.

El fanzín també es podrà trobar al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig, així com a d’altres equipaments del municipi on s’hi realitzen activitats per a la gent gran.

També al web municipal

El fanzín també té el seu espai al web municipal i es podrà descarregar i consultar al següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig , enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5616).

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida