Esteu aquí

Nou equip de l'oficina tècnica d'IntersECCions

TEMES: IntersECCions

Creix l'equip tècnic del programa amb la incorporació de quatre persones

whatsapp_image_2018-12-10_at_12.33.11_1.jpeg

dilluns, 10 desembre, 2018 - 12:45

IntersECCions comença el nou any ampliant l’equip que conforma l'Oficina Tècnica, amb l'objectiu de fer un més bon acompanyament a totes les accions que ja estan en marxa. Aquestes noves incorporacions assumeixen la coordinació operativa de les diferents accions vinculades als àmbits del programa: educació artística, anglès, coneixement de la ciutat, lectura i coneixement científic, tecnològic i digital.

La seva tasca consisteix a acompanyar el desenvolupament del programa IntersECCions donant suport a les coordinacions de projectes, als centres educatius i equipaments culturals, vetllant alhora per què el treball en xarxa i les experiències col·laboratives responguin als objectius de tots els que estan implicats.

També s'encarreguen de supervisar el deplegament dels procediments transversals, com ara les tasques de comunicació de les accions, la documentació dels processos o l’avaluació de la implementació del programa o dels impactes assolits. Amb aquestes noves incorporacions l’oficina millora la seva capacitat de vetllar per la qualitat en el desplegament del programa tant en relació a les accions concretes que es desenvolupen conjuntament entre agents, com respecte a tot allò que té a veure amb la dimensió global d’un programa que és de ciutat.

Les persones que s’incorporen són la Isolda Busquets (coordinadora d'àmbit d’anglès i de coneixement de la ciutat), Alba Tor (coordinadora d'àmbit d’educació artística i lectura), Anna Colominas (coordinadora d'àmbit científic, tecnològic i digital) i Albert Gil (administració). L'oficina es completa amb Andrea Arasa (tècnica de comunicació i documentació d'Interseccions), Cristian Añó (direcció de l’Oficina Tècnica), Leti Marfil (referent de l'àmbit educatiu) i Cristina Castells (directora d’Interseccions).

Compartir

Noticies relacionades

Setmana de la ciència

dijous, 19 novembre, 2020 - 12:00

La Biblioteca Antonio Martín celebra la 25a Setmana de la Ciència

La Biblioteca s’enlaira amb tota una bateria d’accions per viure la ciència...

dijous, 19 novembre, 2020 - 09:00

Els projectes d'Arts en Viu apropen la dansa, el teatre i la música a les escoles

Són 9 projectes d'IntersECCions repartits entre centres de primària i secundària

dimecres, 11 novembre, 2020 - 10:00

Remena La Nau es mostra a la ciutat amb una lona que llueix a la façana de La Nau

El projecte visibilitza el treball en xarxa entre comunitats educatives i...