Esteu aquí

Nou edifici municipal

Quan la casa de la Vila ja funciona plenament després de la remodelació, a pocs metres continuen les obres d'un nou edifici municipal. La nova construcció formarà un sol conjunt d'oficines amb l'actual edifici del número 2 del carrer Major, ja que tots dos blocs es comunicaran per dins. Les obres duraran fins l'estiu.

dimarts, 1 octubre, 2002 - 02:00

Al nou edifici es traslladaran totes les dependències de les àrees d'Urbanisme, Medi Ambient i Pla Delta, ara dividides entre els números 2 i 23 del carrer Major. El solar que ocuparà el nou bloc no és gaire gran i, a més, cal deixar espai al darrere per a un pati. Per això s'hi aplica tota l'edificabilitat que permet la normativa. Serà, per tant, més alt que el bloc d'oficines actual: tindrà tres plantes més àtic, i un soterrani d'una planta on aparcaran els cotxes municipals que ara ho fan davant l'Església. L'edifici serà accessible a persones amb mobilitat reduïda.
El pati posterior de l'edifici actual s'am-pliarà amb el pati que deixarà la nova construcció, formant un espai accessible des del carrer a través d'un pas a peu pla per sota del nou edifici. Aquest pati, que en part s'enjardinarà, podrà acollir acti-vitats ciutadanes i tindrà un accés al mercat municipal. La nova entrada a les oficines municipals s'ubicarà en aquest pas inferior. L'edifici actual es rehabilitarà, tot renovant les instal·lacions i els serveis. Per deixar clar que es tracta d'un sol bloc d'oficines, les façanes de totes dues construccions seran idèntiques. El pressupost de les obres és de 2.277.864 euros.

Compartir

Noticies relacionades

Arbres tempestes

dijous, 23 setembre, 2021 - 14:15

L’Ajuntament realitza més de vint intervencions als arbres malmesos per la darrera tempesta.

El departament de Manteniment i Serveis Urbans de la ciutat ha dut a terme...
Parc Barceloneta

dijous, 23 setembre, 2021 - 13:45

Comencen les obres d’urbanització del Parc Central del barri de la Barceloneta

Les feines consistiran en la creació d’un espai verd de més de 20.000 metres...