Esteu aquí

Nou edifici municipal

Quan la casa de la Vila ja funciona plenament després de la remodelació, a pocs metres continuen les obres d'un nou edifici municipal. La nova construcció formarà un sol conjunt d'oficines amb l'actual edifici del número 2 del carrer Major, ja que tots dos blocs es comunicaran per dins. Les obres duraran fins l'estiu.

dimarts, 1 octubre, 2002 - 02:00

Al nou edifici es traslladaran totes les dependències de les àrees d'Urbanisme, Medi Ambient i Pla Delta, ara dividides entre els números 2 i 23 del carrer Major. El solar que ocuparà el nou bloc no és gaire gran i, a més, cal deixar espai al darrere per a un pati. Per això s'hi aplica tota l'edificabilitat que permet la normativa. Serà, per tant, més alt que el bloc d'oficines actual: tindrà tres plantes més àtic, i un soterrani d'una planta on aparcaran els cotxes municipals que ara ho fan davant l'Església. L'edifici serà accessible a persones amb mobilitat reduïda.
El pati posterior de l'edifici actual s'am-pliarà amb el pati que deixarà la nova construcció, formant un espai accessible des del carrer a través d'un pas a peu pla per sota del nou edifici. Aquest pati, que en part s'enjardinarà, podrà acollir acti-vitats ciutadanes i tindrà un accés al mercat municipal. La nova entrada a les oficines municipals s'ubicarà en aquest pas inferior. L'edifici actual es rehabilitarà, tot renovant les instal·lacions i els serveis. Per deixar clar que es tracta d'un sol bloc d'oficines, les façanes de totes dues construccions seran idèntiques. El pressupost de les obres és de 2.277.864 euros.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...
Fartets

dilluns, 29 juny, 2020 - 15:00

Fartets criats al Zoo s’alliberen en una bassa del delta del Llobregat

L’objectiu del pla de reintroducció és crear nuclis poblacionals de Fartets...
Aparcament bicicletes platja

dilluns, 29 juny, 2020 - 14:30

180 persones fan servir els nous aparcaments gratuïts i vigilats per a bicicletes de la platja del Prat en els seus primers 4 dies de funcionament

L’Ajuntament del Prat va posar en marxa aquests aparcaments dijous passat,...