Esteu aquí

Nou edifici judicial

Cap a mitjans de 2005 la Generalitat començarà les obres de construcció del nou edifici judicial del Prat, en un solar cedit per l'Ajuntament.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 10:44

L'edifici es construirà ocupant part del solar definit pels carrers del Riu Xúquer, Riu Túria, Riu Anoia i el passeig de Josep Nicolau. L'altra part del solar serà una gran plaça pública, de la qual ja n'hem parlat a la pàgina 17 d'aquesta revista.

L'edifici judicial tindrà una superfície d'uns 6000 m2 construïts, disposats en planta baixa i pis, i realitzarà les funcions d'edifici judicial, segons el programa tipus de la Secretaria General del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, corresponent a 6 jutjats, a més de diverses dependències per al Registre Civil, el Deganat, l'adscripció permanent de la Fiscalia i el despatx per als metges forenses. L'import estimat del projecte és de 6,5 milions d'euros.

L'edifici tindrà uns patis interiors als quals s'obriran les diferents dependències. A la part que s'obrirà a la plaça, l'edifici presentarà un gran pòrtic de doble alçada que acollirà l'accés públic general. Els accessos específics corresponents a jutjats de guàrdia i sala de matrimonis es realitzaran per les façanes del carrer Riu Anoia i del passeig de Josep Nicolau, respectivament. La façana del carrer Riu Xúquer acollirà l'accés del personal i els vehicles.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...