Esteu aquí

Nou cicle de grau mitjà i ampliació de places pel proper curs 2022/2023

De cara al proper curs, ja hi ha confirmada l’ampliació de l’oferta de l’FP a la nostra ciutat amb la incorporació d’un nou cicle mitja i l’ampliació de places amb nous grups de cicles ja existents.

FP_PORTES_OBERTES

dimecres, 23 març, 2022 - 09:45

L’Institut Illa dels Banyols amplia la seva oferta amb un nou Cicle formatiu de grau mitjà per al proper curs 22/23 d’Instal·lacions de producció de calor. Amb aquesta formació el centre reforça la família professional d’instal·lacions i manteniment, amb uns estudis que capaciten per muntar i mantenir instal·lacions calorífiques, solars tèrmiques i de fluids, aplicant la normativa i protocols de seguretat i prevenció de riscos laborals, assegurant la seva funcionalitat i respecte al medi ambient.

Aquesta formació té una durada de 2000h distribuïdes en dos cursos acadèmics, i s’obté el títol de tècnic/a amb el qual es pot accedir a Batxillerat o Grau Superior de formació professional. Per poder accedir a aquesta formació caldrà que les persones acreditin tenir l’ESO, haver superat una prova d’accés o haver cursat un Programa de Formació i Inserció (PFI).

L’Institut Les Salines amplia la seva oferta formativa amb la incorporació d’un nou grup del Cicle formatiu de grau mitjà de  Perruqueria i Cosmètica Capil·lar que es farà en torn de tarda. A més, pel que fa a la família d’informàtica, cal ressaltar l’ampliació de places al Cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions WEB i la recent col·laboració amb l’empresa Volkswagen amb qui establiran conveni de pràctiques i FP Dual tant per l’alumnat d’aquest cicle com del Cicle formatiu de grau superior d’Administració de sistemes informàtics de xarxes.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 març, 2024 - 09:45

Les jornades de portes obertes a les escoles bressol se celebraran entre l'11 i el 30 d'abril

Les preinscripcions per al curs vinent s'hauran de tramitar del 6 al 19 de maig

divendres, 22 març, 2024 - 11:30

La jornada “I després de l’ESO, què?” detalla les opcions disponibles en acabar els estudis obligatoris

La sessió va orientar les famílies sobre el paper que han d’assumir en la...

dijous, 21 març, 2024 - 08:45

Dos guardons per a l’Escola Bernat Metge en la First Lego League Challenge

Va rebre els premis Joves Promeses i Valors Fonamentals First