Esteu aquí

Nou cicle de grau mitjà i ampliació de places pel proper curs 2022/2023

De cara al proper curs, ja hi ha confirmada l’ampliació de l’oferta de l’FP a la nostra ciutat amb la incorporació d’un nou cicle mitja i l’ampliació de places amb nous grups de cicles ja existents.

FP_PORTES_OBERTES

dimecres, 23 març, 2022 - 09:45

L’Institut Illa dels Banyols amplia la seva oferta amb un nou Cicle formatiu de grau mitjà per al proper curs 22/23 d’Instal·lacions de producció de calor. Amb aquesta formació el centre reforça la família professional d’instal·lacions i manteniment, amb uns estudis que capaciten per muntar i mantenir instal·lacions calorífiques, solars tèrmiques i de fluids, aplicant la normativa i protocols de seguretat i prevenció de riscos laborals, assegurant la seva funcionalitat i respecte al medi ambient.

Aquesta formació té una durada de 2000h distribuïdes en dos cursos acadèmics, i s’obté el títol de tècnic/a amb el qual es pot accedir a Batxillerat o Grau Superior de formació professional. Per poder accedir a aquesta formació caldrà que les persones acreditin tenir l’ESO, haver superat una prova d’accés o haver cursat un Programa de Formació i Inserció (PFI).

L’Institut Les Salines amplia la seva oferta formativa amb la incorporació d’un nou grup del Cicle formatiu de grau mitjà de  Perruqueria i Cosmètica Capil·lar que es farà en torn de tarda. A més, pel que fa a la família d’informàtica, cal ressaltar l’ampliació de places al Cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions WEB i la recent col·laboració amb l’empresa Volkswagen amb qui establiran conveni de pràctiques i FP Dual tant per l’alumnat d’aquest cicle com del Cicle formatiu de grau superior d’Administració de sistemes informàtics de xarxes.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 març, 2023 - 12:00

Més natura als patis escolars

El projecte s’inclou als pressupostos participatius d’aquest mandat

dijous, 16 març, 2023 - 10:30

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies durà a terme un taller sobre les relacions saludables durant l’adolescència

Es realitzaran dues sessions, totalment gratuïtes. Una al matí (10:30 h) i...

dijous, 16 març, 2023 - 08:15

Ja es coneixen les dates de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris

Seran durant els mesos d’abril i maig