Esteu aquí

No oblidem els discapacitats

Durant els 21 anys que porta governant la nostra ciutat, el nostre alcalde comunista de la majoria absoluta va prometre, al col·lectiu de persones amb discapacitats, la cessió de terrenys per tal que la Generalitat de Catalunya construís un centre de dia i habitatges tutelats a fi de millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu.

dilluns, 1 abril, 2002 - 02:00

Després que el Partit Popular aconseguís arrencar el compromís de solucionar aquesta clamorosa demanda social, l'equip de govern no va complir la promesa manifestada al seu mateix programa electoral.

Va comunicar als grups polítics, als mateixos pares de les persones amb discapacitat i al Departament de Benestar Social que renunciava a aquest equipament perquè el Prat no disposava de terrenys per construir-lo i que no era econòmicament rendible. Davant d'aquesta lamentable decisió, totes les agrupacions polítiques i les tres associacions de pares afectades, vam decidir que aquesta postura injusta mereixia una contestació social de protesta que fes rectificar la seva posició, sens dubte contrària als interessos de la ciutat.

Els pares, amb una actitud exemplar, van omplir la sala de plens i van sortir al carrer per repartir fulls volants en què reivindicaven la seva històrica petició. Per altra banda, des de l'oposició tanquem files per tal que els comunistes compleixin la seva paraula i sol·licitem la cessió urgent de terrenys. Al final vam aconseguir el nostre objectiu i no van tenir cap altra opció que rectificar el greu error social que es va cometre.

Ara només faltaria que des d'IC-V, després que es veiessin obligats a rectificar davant de la nostra petició, intentin tornar a «marejar la perdiu». Qualsevol persona pot patir una desgràcia que el converteixi en usuari d'aquesta mena d'equipaments. Per tant, tots hem de seguir alerta donada l'actitud vacil·lant de l'equip de govern, la credibilitat del qual ha tornat a quedar malparada, i el seu dubtós tarannà social i de defensa dels més necessitats.

Antonio Gallego

Portaveu del grup municipal del PP

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 29 maig, 2020 - 13:00

Els CAP Ramona Via i CAP Doctor Pujol i Capsada reobriran al públic dimarts

Abans d'anar a l'ambulatori cal trucar per telèfon

divendres, 29 maig, 2020 - 11:00

El programa Referent d’Ocupació Juvenil ofereix un servei d’acompanyament individualitzat en línia

L’assessoria d'ocupació per a persones joves, realitzada habitualment a El...

divendres, 29 maig, 2020 - 09:00

Nova formació sobre comunicació relacional i participació per a les entitats de la ciutat

El Servei d'Assessorament i Formació a les Entitats de l'Ajuntament ha...