Esteu aquí

Nit tropical de traspàs a La Capsa amb Las Karamba

Vine a celebrar aquest dia que ens regala el 2020 a ritme de son, cha-cha i salsa

dilluns, 24 febrer, 2020 - 20:00

És any de traspàs o com dirien a Grècia: bis sextus dies ante calendas martii. Això vol dir que cada 4 anys s’afegeix un dia per a corregir el desfàs que existeix entre la durada de l’any tròpic ( 365 dies 5h 48 minuts 45,10 segons) , amb el nostre calendari gregrorià que dura 365 dies. Explicant això que ja sap tothom, li donarem la culpa a l’any tropical de que aquest any 2020 tinguem un dia més i l'excusa perfecta per a fer una nit de ritme tropical.

La nit començarà amb una classe oberta treballada conjuntament amb el Cente Cívic Jardins de la Pau i els usuaris dels seus tallers, per aprendre uns bàsics i poder sentir-nos els reis de la salsa.

Després de la classe oberta, coneixerem a Las Karamba,  una banda de dones de diferents origens que viuen, respiren, caminen i sonen a son, cha-cha, salsa i tot el que generen el so d’uns tambors i l’harmonia d’unes veus. Històries de migració, herències musicals, maternitats subversives fan de Las Karamba un altaveu per a reivindicar el paper de la dona dins i fora de la música.

I per acabar, podrem gastar totes les energies que ens queden, amb una sessió de free dance, a la que posarà música Bad Touch, l’alter ego de la Gabriela López, qui ha fet una selecció dels millors temes tropicals per donar-ho tot a la pista. 

Aquesta serà la segona nit de música i ball que organitzem en coordinació amb el Centre Cívic Jardins de la Pau, amb la voluntat de donar resposta a la necessitat i voluntat dels usuaris i talleristes de trobar un espai de pràctica amb música en directe. Per treballar aquesta nit, La Capsa ha estat present a dues classes de salsa de la oferta formativa d'aquesta temporada, apropant els dos projectes i treballant ja prèviament amb la música de Las Karamba al taller de dansa. 

Us esperem a La Capsa, i recordeu que aquesta nit no es tornarà a repetir fins d’aquí 4 anys! 
Compra les teves entrades aquí

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Exposició Indisciplinats a la Biblioteca Antonio Martín

dijous, 24 novembre, 2022 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín, Indisciplinada

La biblioteca recolza amb el seu fons el festival Indisciplinats, propostes...