Esteu aquí

Nit de tapes al Mercat Municipal i botigues als carrers

Els establiments comercials dels carrers de Ferran Puig i Frederic Soler surten a oferir descomptes i promocions

Nit de tapes al Mercat Municipal

dilluns, 18 setembre, 2017 - 09:15

La nit del dissabte 16 de setembre va tenir per lloc per primera vegada l'activitat "Nit de tapes al Mercat Municipal i botigues al carrer de Ferran Puig". Més de 30 establiments comercials d'aquest carrer van oferir descomptes i promocions especials fins a la mitjanit. I al Mercat Municipal es van poder degustar una amplia selecció de tapes elaborades amb producte fresc i de proximitat.

Fira de gangues al c. de Frederic Soler

El mateix dissabte 16 de setembre,  les botigues i establiments del c. de Frederic Soler van sortir al carrer amb les millors promocions i descomptes que donaven fi a la temporada d’estiu. Aquesta activitat ja consolidada és organitzada per l’Associació de Veïns i Comerciants del carrer.

Jornada del comerç solidari

D'altra banda, l’Associació Prat Gran Comerç va celebrar la primera Jornada de Comerç Solidari amb l’objectiu de col·laborar amb la Fundació Sant Joan de Déu en la construcció d’un nou laboratori oncològic. Al llarg de tot el dia, un programa variat d’activitats va omplir la pl. de Blanes. L’import total recaptat va ser de 1.458 euros.  

L'associació de comerços Prat Gran Comerç se suma amb aquesta iniciativa a la campanya #paralosvalientes, que l'Hospital Sant Joan de Déu du a terme juntament amb la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i IESE, per tal que aquest centre de referència sigui una realitat.  

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 23 abril, 2019 - 13:00

8a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a pimes

Les empreses participants podran accedir a a més de 75 hores de formació i...

divendres, 5 abril, 2019 - 09:45

L'agència pratenca de transport Total Freight Worldwide guanya un dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials

Les també pratenques Sinater i Lilotech queden finalistes

dimarts, 26 març, 2019 - 12:30

Nova convocatòria del Programa 30 Plus d’inserció de persones desocupades majors de 30 anys

Per a aquelles empreses que es vulguin beneficiar d’ajudes a la contractació