Esteu aquí

Monitors amb discapacitat fan prevenció viària als instituts

Dins del programa d'Educació per a la mobilitat segura de la Policia Local del Prat, l'IES Illa dels Banyols ha acollit unes sessions de prevenció viària dirigides per l'Institut Guttmann.

divendres, 11 abril, 2008 - 16:30

Aquest programa de prevenció d'accidents té com a objectiu sensibilitzar el jovent perquè desenvolupi comportaments responsables, adopti actituds de prudència i prengui les mesures de seguretat necessàries al conduir un vehicle a motor.

Per evitar o reduir el nombre d'accidents i, per tant, les lesions i les conseqüències que se'n deriven, l'Institut Guttmann, des de l'any 1991, amb el recolzament del Servei Català de Trànsit i les Entitats d'Assegurança de Malaltia i Assistència Sanitària –UNESPA / UCEAC- desenvolupa un programa de prevenció dirigit a joves d'entre 14 i 18 anys, estudiants d'ESO, Batxillerat i cicles formatius dels centres d'ensenyament de Catalunya.

Les sessions les porten a terme monitors amb discapacitat física, que es desplacen a les escoles i que, amb material audiovisual i imprès elaborat expressament, obren un debat entre l'alumnat en torn als accidents, les seves causes i la manera de prevenir-los. També hi és present un monitor o monitora d'educació cívica i viària de la Policia Local.
 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...