Esteu aquí

Moltes families ja han visitat la Palmira i estem preparades per obrir en el nostre horari definitiu

Famílies gaudint de 'Un món de cartró'

dissabte, 13 abril, 2019 - 14:15

Avui hem tingut la nostra darrera jornada de portes obertes, una jornada dirigida sobretot a un públic familiar. Des de les 10 fins a les 14 h els veïns i veïnes han pogut descobrir l'edifici i els seus raconets, i amb la visita guiada de les 12 h hem aprofitat per conèixer una mica més en profunditat el projecte.

Durant tot el matí hem gaudit de diverses activitats als diferents espais de la Palmira. Hem participat en el receptari del barri, un receptari fet amb les receptes més preuades dels nostres veïns i veïnes i hem omplert de color la Palmira amb l'espai de dibuixos dinamitzat per la Xarxa, una de les nostres entitats residents. 

A més a més hem gaudit de l'espectacle 'Un món de cartró', un espectacle participatiu on a través de balls, música i molta creativitat hem creat aquest conte que ens ha enamorat tant a adults com a nens i nenes. I és que només utilitzant caixes de cartró i el nostre propi cos la companyia Creamoviment ens ha guiat per un munt d'aventures fins a arribar a construir aquest món de cartró tan meravellós.

Aquestes jornades de portes obertes ens han sigut molt valuoses per poder conèixer les nostres veïnes i molta gent interessada a formar part de la família de la Palmira, però sobretot ens han omplert d'il·lusió i energia per poder començar aquest viatge tan emocionant.

La Palmira és casa vostra!

La Palmira la fem entre totes, per això, volem conèixer-vos, parlar amb vosaltres i escoltar totes les propostes i necessitats que tingueu. Podeu venir a xerrar amb nosaltres o enviar-nos un mail a ccpalmiradomenech@elprat.cat. Estem encantades de parlar amb vosaltres!

Nou horari a partir del 23 d'abril

Després de Setmana Santa, a partir del 23 d'abril, obrirem el centre en el seu horari complet:

De dilluns a divendres de 9 a 21 h

Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Diumenges i festius de 16 a 20 h

Estem a les xarxes!

Recordeu que ja estem a les xarxes socials! Si voleu tenir més informació del centre i de les nostres activitats podeu seguir-nos a l'Instagram i al Facebook, ens trobeu amb el nom de @ccpalmiradomenech.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...