Esteu aquí

Moltes families ja han visitat la Palmira i estem preparades per obrir en el nostre horari definitiu

Famílies gaudint de 'Un món de cartró'

dissabte, 13 abril, 2019 - 14:15

Avui hem tingut la nostra darrera jornada de portes obertes, una jornada dirigida sobretot a un públic familiar. Des de les 10 fins a les 14 h els veïns i veïnes han pogut descobrir l'edifici i els seus raconets, i amb la visita guiada de les 12 h hem aprofitat per conèixer una mica més en profunditat el projecte.

Durant tot el matí hem gaudit de diverses activitats als diferents espais de la Palmira. Hem participat en el receptari del barri, un receptari fet amb les receptes més preuades dels nostres veïns i veïnes i hem omplert de color la Palmira amb l'espai de dibuixos dinamitzat per la Xarxa, una de les nostres entitats residents. 

A més a més hem gaudit de l'espectacle 'Un món de cartró', un espectacle participatiu on a través de balls, música i molta creativitat hem creat aquest conte que ens ha enamorat tant a adults com a nens i nenes. I és que només utilitzant caixes de cartró i el nostre propi cos la companyia Creamoviment ens ha guiat per un munt d'aventures fins a arribar a construir aquest món de cartró tan meravellós.

Aquestes jornades de portes obertes ens han sigut molt valuoses per poder conèixer les nostres veïnes i molta gent interessada a formar part de la família de la Palmira, però sobretot ens han omplert d'il·lusió i energia per poder començar aquest viatge tan emocionant.

La Palmira és casa vostra!

La Palmira la fem entre totes, per això, volem conèixer-vos, parlar amb vosaltres i escoltar totes les propostes i necessitats que tingueu. Podeu venir a xerrar amb nosaltres o enviar-nos un mail a ccpalmiradomenech@elprat.cat. Estem encantades de parlar amb vosaltres!

Nou horari a partir del 23 d'abril

Després de Setmana Santa, a partir del 23 d'abril, obrirem el centre en el seu horari complet:

De dilluns a divendres de 9 a 21 h

Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Diumenges i festius de 16 a 20 h

Estem a les xarxes!

Recordeu que ja estem a les xarxes socials! Si voleu tenir més informació del centre i de les nostres activitats podeu seguir-nos a l'Instagram i al Facebook, ens trobeu amb el nom de @ccpalmiradomenech.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:15

Una mica de vermut i un munt de sèries

Dins de les activitats del Viu l'estiu al Prat, els dissabtes 6 i 13 de juliol vam gaudir d'una nova proposta al Centre Cívic Palmira Domènech: el Vermut&Sèries, una trobada a la t...

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:45

Nova edició dels English Workshops per al curs 2019-2020

Augmenta l’oferta dels tallers de cara al curs vinent
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...