Esteu aquí

Modificacions del trànsit a la ronda de Llevant

A causa de les obres del tren d'alta velocitat i de soterrament de les vies.

dimarts, 10 gener, 2006 - 09:48

Dins de les obres de preparació de l'arribada del tren d'alta velocitat (TAV) i de soterrament de les vies de ferrocarril al seu pas per la ciutat, caldrà desmuntar el pont del ferrocarril sobre la ronda de Llevant, procés que es farà de manera gradual.

Aquest pont serà substituït per dos ponts nous paral·lels: un per als trens d'alta velocitat, amb vies d'ample europeu, i un altre per als trens convencionals, amb vies d'ample ibèric.

Amb motiu d'aquestes obres preliminars, el cap de setmana del 14 i 15 de gener s'hauran de tallar al trànsit dos dels quatre carrils de la ronda de Llevant al seu pas sota el pont. Un dels dies, un dels ulls del pont quedarà inhabilitat pel trànsit, que haurà de transcórrer per l'altre ull, amb un carril de circulació en cada sentit. L'altre dia es farà l'operació simètrica: quedarà anul·lat l'altre ull del pont i el trànsit passarà per l'altre, amb un sol carril per sentit.

Després d'aquestes operacions es restablirà la circulació amb quatre carrils, dos per sentit.

Propera connexió des de Verge de Montserrat
Per agilitzar les entrades i sortides a la ciutat, a finals de febrer està prevista l'habilitació d'un accés directe regulat amb semàfors entre l'avinguda de la Verge de Montserrat i la ronda de Llevant. Aquest accés permetrà, en una primera fase, l'accés a la ronda en sentit muntanya, així com l'arribada dels vianants a la ribera del Llobregat. Més endavant es permetran la resta de moviments circulatoris en un encreuament que serà ja definitiu.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...