Esteu aquí

Míriam Vázquez

dijous, 2 juliol, 2020 - 17:30

 

Vaig néixer a Barcelona l’any 1984, i abans de fer un any vaig anar a viure al Prat. La meva passió pel dibuix va fer que anés a l’Escola d’Arts del Prat, i de la mateixa manera, l’Escola d’Arts em va fer voler estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona, on em vaig especialitzar en Dibuix i Disseny. A l’acabar, vaig realitzar un Curs de Dibuix Avançat a l’Escola Massana amb l’artista Toni Crabb. I un any més tard vaig aprendre Serigrafía, amb el mestre de taller Sergio Rocha, disciplina que em va atraure des del primer moment.

He participat en diverses exposicions col·lectives a Barcelona (Galeria Cosmo, Galeria Mutuo, La Plataforma,…) i al 5º Salón Ilustración Imagen-Palabra de Bogotá. També he realitzat exposicions individuals al Prat (Centre d’Art Torre Muntades) i a Barcelona (Heliogàbal).

Per altra banda, les meves il·lustracions s’han publicat a la revista nacional Quimera, al llibre Bikefriendly Imagination Book de Buenos Aires. Com també a diferents fanzines: ThoraZine (Barcelona), La Sangrona (Tucson, Arizona), Grrrls in their Underwear (UK) o Heroine Zine (Austin, Texas) entre molts. Actualment col·laboro en el Fanzine Suffragettes, una publicació de caràcter feminista que es desenvolupa entre Barcelona i Panamà.

Compartir

Noticies relacionades

Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...
Cèntric_espai de formació_Coneix els teus drets i deures a la xarxa

dimecres, 20 octubre, 2021 - 10:00

Noves píndoles digitals al Cèntric

Durant els mesos de novembre i desembre, l'equipament oferirà diferents...