Esteu aquí

Millores a dues vies d'accés al Prat

La Generalitat adjudica les obres d'arranjament de la B-204 i de la C-31c.

dilluns, 9 gener, 2006 - 09:33

Connexió amb Viladecans
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) de la Generalitat ha adjudicat  la millora d'un tram d'uns quatre quilòmetres de la carretera B-204 entre els municipis de Viladecans i el Prat de Llobregat.

Les obres, que suposaran una inversió d'1,7 milions d'euros, començaran durant el segon trimestre de 2006 i tindran una durada de 6 mesos.

A més del reforçament general del ferm, el projecte inclou la millora dels sistemes de drenatge, amb l'objectiu de garantir la seguretat de la via en cas de pluja, mitjançant la neteja i restitució de cunetes, pous i clavegueres existents, així com la construcció de noves cunetes de formigó transitables i de passos salvacunetes i l'ampliació d'obres de drenatge transversal mitjançant tubs de formigó armat.

Els treballs es complementaran amb la substitució de junts de dilatació, la renovació i millora de la senyalització i la disposició de barreres de seguretat metàl·liques i de formigó.

Connexió amb Sant Boi
Per la seva banda, la carretera C-31c és la via desdoblada que connecta l'autovia de Castelldefels o C-31, al Prat de Llobregat, amb l'inici de l'autopista C-32 a Sant Boi de Llobregat.

L'objecte de l'actuació que ara s'adjudica és el conjunt d'obres necessàries per tal de millorar les condicions per al trànsit en els tres quilòmetres de la C-31c, tant pel que fa al ferm, el drenatge, la senyalització horitzontal i vertical, l'abalisament i la seguretat vial.

Es preveu que les obres, que compten amb un pressupost d'1,17 milions d'euros, s'iniciïn durant la primavera vinent i tinguin un termini d'execució de 4 mesos.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...