Esteu aquí

Millora del pàrquing del cementiri nou

El ras situat davant del cementiri nou (també conegut com a cementiri del sud) es convertirà en una zona ordenada i poblada d'arbres destinada a l'aparcament de vehicles i autocars.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 15:09

L'Ajuntament projecta una millora del gran espai situat davant del cementiri nou. Actualment, en aquesta zona solen aparcar els visitants al cementiri i al tanatori, i aquesta continuarà sent la principal funció de l'espai, encara que d'una manera més controlada.

El projecte preveu una completa plantació d'arbres, de manera que seran les mateixes plantes les que definiran les diferents places on podran aparcar els vehicles, tant els particulars com els autocars que duguin visitants a les zones naturals del riu i del litoral.

I és que, de fet, aquesta serà una de les funcions principals d'aquest gran espai: facilitar un lloc ampli i ordenat on els visitants de les zones naturals del litoral i del riu puguin aparcar els seus vehicles (també autocars) i des d'on es puguin iniciar itineraris a peu o amb bicicleta.

El perímetre del cementiri també es rehabilitarà, se'n millorarà l'aspecte del mur i es reforçarà la plantació de xiprers que l'emmarquen. La franja d'aparcament situada al llarg del mur i, per tant, més propera a l'entrada del cementiri i del tanatori també es millorarà.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...