Esteu aquí

Mig segle de músiques en 5 llistes a Spotify

divendres, 15 març, 2013 - 11:00

Al 2009, aprofitant l’expansió de spotify com una eina d’ús senzill que permetia escoltar, descobrir i compartir música, vam demanar a 4 persones de la ciutat vinculades al món de la música que recomanessin vint-i-cinc temes indispensables de quatre dècades diferents, des dels anys 60 i fins els 90.

Ara teníem pendent incorporar una llista de vint-i-cinc temes dels dosmil. Aquesta llista, gens fàcil per la proximitat en el temps, l’hem demanada a El Viyou. Ell ha estat membre de Los Turistas i Dj responsable de fer-nos ballar i descobrir grans hits de l’escena independent. Una part d’aquests han quedat recollits en aquesta llista de la dècada dels 00.

Xavi Ribas, actual baixista dels Trons i membre de grups locals com Lirio Zone o Dephasers  prescriu 25 cançons imprescindibles de la dècada dels  60. En aquesta llista trobareu grans clàssics com Beach Boys, Rolling Stones, Janis Joplin, the Doors…

Roberto Castellanos, actual baixista de Bunbury i músic en bandes com Carrots i Suite fa un variat repàs a la dècada dels 70 aturant-se en grans noms com David Bowie i cançons que demostren que la música comercial d’aquella època era d’una gran qualitat.

Manu REC, Dj resident de la Sala Casino i referent del projecte local Manu Rec aborda els anys 80 des d’una perspectiva indie que inlou a grans grups com Pixies, The depeche mode, Joy Division o The Cure.

Óscar Sànchez, responsable del Prat Ràdio i apassionat de la música dels anys 90 fa una bona mescla entre propostes musicals nacionals i internacionals que inclouen a grans grups com Radiohead, Björk, Los Planetas o Astrud.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 maig, 2023 - 15:15

Els projectes de dansa traspassen els murs de l'escola

Les escoles H. Josep Tarradellas i Can Rigol comparteixen amb la comunitat...

dimarts, 30 maig, 2023 - 12:00

Una sessió de punxadiscos per aprendre i fer ballar la gent gran a Jardins de la Pau

Entrevista a Carmen Giner, usuària del Centre Cívic, sobre la seva...
Cinema i música

dimarts, 30 maig, 2023 - 12:00

Aquest estiu, tornen les nits de Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto!

Aquesta serà la vuitena edició i la protagonitzaran, de nou, pel·lícules del...