Esteu aquí

Mig segle de músiques en 5 llistes a Spotify

divendres, 15 març, 2013 - 11:00

Al 2009, aprofitant l’expansió de spotify com una eina d’ús senzill que permetia escoltar, descobrir i compartir música, vam demanar a 4 persones de la ciutat vinculades al món de la música que recomanessin vint-i-cinc temes indispensables de quatre dècades diferents, des dels anys 60 i fins els 90.

Ara teníem pendent incorporar una llista de vint-i-cinc temes dels dosmil. Aquesta llista, gens fàcil per la proximitat en el temps, l’hem demanada a El Viyou. Ell ha estat membre de Los Turistas i Dj responsable de fer-nos ballar i descobrir grans hits de l’escena independent. Una part d’aquests han quedat recollits en aquesta llista de la dècada dels 00.

Xavi Ribas, actual baixista dels Trons i membre de grups locals com Lirio Zone o Dephasers  prescriu 25 cançons imprescindibles de la dècada dels  60. En aquesta llista trobareu grans clàssics com Beach Boys, Rolling Stones, Janis Joplin, the Doors…

Roberto Castellanos, actual baixista de Bunbury i músic en bandes com Carrots i Suite fa un variat repàs a la dècada dels 70 aturant-se en grans noms com David Bowie i cançons que demostren que la música comercial d’aquella època era d’una gran qualitat.

Manu REC, Dj resident de la Sala Casino i referent del projecte local Manu Rec aborda els anys 80 des d’una perspectiva indie que inlou a grans grups com Pixies, The depeche mode, Joy Division o The Cure.

Óscar Sànchez, responsable del Prat Ràdio i apassionat de la música dels anys 90 fa una bona mescla entre propostes musicals nacionals i internacionals que inclouen a grans grups com Radiohead, Björk, Los Planetas o Astrud.

Compartir

Noticies relacionades

Prat Nocturn 2022

dijous, 22 setembre, 2022 - 14:00

Prop de 2.000 persones participen a la darrera edició del Prat Nocturn

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es...

dimarts, 20 setembre, 2022 - 11:00

Creació, art i artesania als tallers de L'Aparador de la Festa Major del Prat

L'Aparador se celebra el diumenge 25, d'11 a 20 h, en una nova ubicació: els...
Trobada Gegantera Festa Major 2019

divendres, 16 setembre, 2022 - 14:45

La Festa Major del Prat recupera el seu esperit tradicional de trobada al carrer i allarga un dia més el seu programa d’activitats culturals

S’hi podrà gaudir d’activitats de cultura popular, musicals i de ball,...