Esteu aquí

Més sessions formatives per a dones durant l'any 2009

TEMES: Persones,Dones

Per segon any, les dones del Prat podran participar en l'experiència "Formant espais de dones", una sèrie de tallers amb perspectiva de gènere.

dimecres, 17 desembre, 2008 - 10:15

Durant 2009, el Consell de les Dones del Prat i altres dones de la ciutat continuaran creant, omplint i gaudint espais per aprendre i reflexionar de forma conjunta sobre diverses temàtiques del seu interès.

Partint de l'enriquidora experiència de la primera edició del programa "Formant espais de dones", celebrada al llarg de tot l'any 2008 i que va ser un èxit de participació, durant l'any entrant es mantindran aquestes trobades periòdiques.

Des de l'autoritat natural de les dones fins a les noves tecnologies, els tallers cobriran un ampli ventall de coneixements. El cicle començarà amb una sessió dirigida per Anna Maria Vidal, reconeguda periodista i formadora, especialitzada en comunicació verbal i gestió personal.

La segona sessió ensenyarà a perdre la por als micròfons a través d'un taller de ràdio que facilitarà la presència de les dones als mitjans de comunicació.

També hi haurà trobades més lúdiques -sense deixar de banda la reflexió- amb una intervenció teatral a càrrec de "Mujeres en Escena" que comptarà amb una sessió especial de ludoteca d'estiu. Tampoc hi faltaran les noves tecnologies, hi haurà un taller per perdre la por de l'ordinador amb dos nivells diferents, inicial i mitjà.

Totes les sessions compten amb servei de ludoteca infantil, sempre que es faci inscripció prèvia. A més, es pot participar en un, en diversos o en tots els tallers.

Us convidem a que consulteu el programa sencer (que podeu consultar a través del document Pdf del peu de pàgina) i que feu arribar les vostres inscripcions a conselldelesdones@elprat.cat. Per a més informació també podeu trucar al 93 379 00 50 ext. 4316.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

divendres, 3 abril, 2020 - 15:15

L’Ajuntament del Prat, preparat per actuar a la residència Onze de Setembre si la Generalitat ho autoritza

El municipi dona un important contingent de material sanitari als i les...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...