Esteu aquí

Més de 450 propostes recollides al procés de construcció de les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat

Imatge gràfica de la campanya "Construeix les Agendes 2030 i Urbana del Prat"

dimecres, 29 novembre, 2023 - 09:30

El procés de construcció de les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat ja ha assolit la fase de diagnosi i la primera part de la fase propositiva del Pla d’acció.

Entre finals d’octubre i principis de novembre, s’han recollit 463 propostes a partir dels espais de participació. Directament a través de la plataforma Participa 311 El Prat i els espais deliberatius, i dels espais de reflexió interna a l’Ajuntament, on han participat els i les caps de les diferents seccions municipals.

S’han recollit moltes veus diverses amb idees i propostes sobre com ha de ser el Prat del Futur, un Prat que aporti als reptes dels ODS i que vetlli per una ciutat més verda, més inclusiva i amb un futur sostenible en clau econòmica, social i mediambiental. Es poden consultar totes les propostes en aquest enllaç.

Actualment, el grup motor tècnic està revisant les diferents propostes i realitzant la seva valoració tècnica per garantir la seva viabilitat i adequació als reptes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Entre l’11 i el 22 de desembre, entrem en una nova fase del pla d’acció, la fase de suport. A través de la plataforma Participa 311 El Prat, es recolliran els suports a les diferents propostes i estratègies que conformaran les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat.

Estigues al dia de tota la informació sobre els procés de construcció de les Agendes 2030 i Urbana a elprat.cat/construeixlesagendes.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 febrer, 2024 - 11:15

Acte de promoció del nou circuit de parkour del municipi

Un espai d'entrenament per als amants del parkour impulsat pels pressupostos...

dijous, 25 gener, 2024 - 10:15

El centre cívic Palmira Domènech acollirà la primera Taula LGBTIQ+ de l’any 2024

El proper dimarts, 30 de gener, a les 18 h, es celebrarà al centre cívic Palmira Domènech la primera T...
llançament canal whatsapp

dimecres, 24 gener, 2024 - 11:30

L’Ajuntament estrena un canal de Whatsapp per apropar la comunicació municipal a tots els públics

Amb la nova eina, el consistori busca reforçar el dret de la ciutadania a...