Esteu aquí

Més de 450 estudiants del Prat participen en els 38 tallers d'apropament al mercat laboral

Formen part del “Catàleg d’activitats i serveis educatius” del departament municipal d’Educació que es coordinen des del Servei Local d’Ocupació del Prat

dilluns, 14 juny, 2021 - 11:15

Les activitats contemplades dins del “Catàleg d’activitats i serveis educatius” del departament municipal d’Educació que es coordinen des del Servei Local d’Ocupació del Prat han conclòs a principis d'aquest mes de juny.

Amb la col·laboració i participació dels centres educatius, i el suport de la Fundació Intermèdia, s’han realitzat 38 tallers, adaptats a les necessitats de cada centre educatiu i tenint en compte la demanda del mercat laboral actual i l’especialitat cursada. 

Així doncs, s’han impartit 15 tallers de “Fes el teu CV”, 6 de “Prepara’t la teva entrevista!”, 11 de “Mercat de treball” i 6 sota el nom “Què cal saber abans de signar un contracte”. Més de 450 estudiants s’han beneficiat d’aquestes accions d’orientació laboral que tenen l’objectiu d’acompanyar i apropar als i les joves el mercat de treball. 

El Servei Local d'Ocupació del Prat desitja que totes les persones que han participat en aquests tallers trobin el seu camí, ja sigui formatiu o laboral, i que aquests tallers els hagin servit per aprendre, conèixer-se més i millor, i entendre el complex funcionament del mercat de treball al qual, tard o d’hora, s’hauran d’incorporar. 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 28 juliol, 2021 - 11:00

El Fòrum de les ciutats amb el Consell de Formació Professional denuncia la manca de places per al curs 2021-2022.

El Fòrum de ciutats amb Consell de la Formació Professional està conformat...

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:45

Nou programa mixt per a persones afectades per un ERTO

Arrenca el nou programa Mixt d'orientació i formació professional per a l...

dilluns, 19 juliol, 2021 - 09:45

Treball, Talent i Tecnologia

Tret d’inici del projecte “Logística 4.0: Generant un ecosistema d’innovació”...